Форум >
Публикувано на 29-09-2014 18:52 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Може ли някой да ми каже точен имейл на фирма Конкордия.
Публикувано на 29-09-2014 19:03 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
да бъда полезен малко ас info@concordia.org.uk
Публикувано на 29-09-2014 19:11 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Благодаря надявам се да ми отгожорят
Публикувано на 25-01-2015 22:55 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Пуснали са позиции за кандидатстване до 9 февруари. Който знае английски да се възползва.
http://www.concordia.org.uk/courses
http://www.concordia.org.uk/courses
Публикувано на 26-01-2015 01:21 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Може ли малко помощ? След като преминах стъпките ми пратига това съобщение:
Thank you for your application for a work placement through Concordia. In order to complete your application you now need to upload the following documents:
A passport sized photo - Снимка ще им кача, това добре
A copy of your passport or national identity card (showing the photo) - Копие на личната карта ще кача, и това добре
The signed signature page from Concordia's 'Terms and Conditions' document. (Your signature is required to show you have read and understood this document) - Този докупент 'Terms and Conditions' никъде не го намрам на сайта, ако може някой да го сподели тук? До колко разбирам искат да им го пратя разпечатан и подписан от мене?
Two written references in English (these can be from former employers or teachers, and they need to be translated into English and notarised). - От къде да ги изкопая тези 2 препоръки? Да си ги измисля или какво? Никога не съм се занимавал с подобни неща, така че ако може да поясните...
Thank you for your application for a work placement through Concordia. In order to complete your application you now need to upload the following documents:
A passport sized photo - Снимка ще им кача, това добре
A copy of your passport or national identity card (showing the photo) - Копие на личната карта ще кача, и това добре
The signed signature page from Concordia's 'Terms and Conditions' document. (Your signature is required to show you have read and understood this document) - Този докупент 'Terms and Conditions' никъде не го намрам на сайта, ако може някой да го сподели тук? До колко разбирам искат да им го пратя разпечатан и подписан от мене?
Two written references in English (these can be from former employers or teachers, and they need to be translated into English and notarised). - От къде да ги изкопая тези 2 препоръки? Да си ги измисля или какво? Никога не съм се занимавал с подобни неща, така че ако може да поясните...
Редактирано от nadenitza на 26-01-2015 01:23
Публикувано на 26-01-2015 08:37 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
nadenitza писа:
Term & Conditions - аз намерих това : http://www.concordiavolunteers.org.uk/terms-conditions/
Да, искат ти подписа в/у този документ, с което да удостовериш, че си запозната със съдържанието му.
Относно препоръките - и аз не съм знаела, че искат такива. Ако си била до сега по бригади може да поискаш от стар работодател. Или нещо, ако си работила в БГ...пише и "teachers" Не мога да разбера в какъв аспект трябва да са тези препоръки...може да хванеш и учителя си по български език да ти напише по тези обяснения...хм.
Имаш ли трудов стаж?
Да видим дали ще се включи някой, който го е правил до сега.
През това време може и да направиш запитване да ти разяснят малко по този въпрос...
Публикувано на 26-01-2015 13:00 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Аз именно заради тези "препоръки" не продължих по натам да се занимавам с директното им кандидатстване .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 26-01-2015 14:47 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Винаги при онлайн кандидатстването е имало препоръки, две. Една година кандидатствах така, но полетата с препоръките останаха празни, съответно - невалидни, никой не се обади. От две места можеше да взема препоръки, но като не си ги взел навреме, нещата се усложняват. Та, като ходите някъде винаги искайте препоръки, ако кандидатствате директно, навсякъде ги искат. Българските посредници чарджат високи такси. При една проверка на английската Конкордия, изпратените агентки като разбраха колко пари ни е взел техният български посредник се хванаха за главата. Уточниха, че те взимат само онези 39 паунда за членството или нещо такова, доколкото си спомням. Интересното при тази проверка беше, че ги интересуваше повече как си върши работата българският посредник, а не фермата и фермера. Там нямахме забележки, де.
Публикувано на 26-01-2015 17:05 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Е то по закон посредниците за работа не трябва да взимат пари на кандидатите незнам от кога беше това правило , но никой не го спазва кажи речи ! Благодаря иначе за споделената информация Базука !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 04-02-2015 17:42 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте,
искам да замина на бригада в Англия,но ми е трудно да си избера подходяща ферма с добро заплащане.Може ли малко информация за избора, кандидатстването и цената която се заплаща при заминаване.
Предварително благодаря
искам да замина на бригада в Англия,но ми е трудно да си избера подходяща ферма с добро заплащане.Може ли малко информация за избора, кандидатстването и цената която се заплаща при заминаване.
Предварително благодаря
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители