Форум >
Публикувано на 04-02-2015 18:32 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
@kriss_y,
всички тези неща ги пише във форума.
А след като си избрала да пишеш в тази тема.. то се надявам, че поне първото мнение на първа страница си прочела...
всички тези неща ги пише във форума.
А след като си избрала да пишеш в тази тема.. то се надявам, че поне първото мнение на първа страница си прочела...
Редактирано от Ivo на 04-02-2015 18:33
Публикувано на 06-03-2015 12:42 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Гледам, че има обявени позиции за кандидатстване директно в Concordia (без посредници).
Harvesting Strawberries, Forklift truck driver/ general farm worker, Tabletop Strawberry Pickers
http://www.concordia.org.uk/courses
Harvesting Strawberries, Forklift truck driver/ general farm worker, Tabletop Strawberry Pickers
http://www.concordia.org.uk/courses
Публикувано на 14-03-2015 14:30 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
здравейте аз кандидатствах тази година за тази обява в concordia за пакетажното им в маидстон някои има ли за там искам да знам...благодаря
Публикувано на 14-03-2015 19:11 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
А ти кандидатства и те одобриха ли?
Кажи няколко думи на хората как си кандидаствал, че да не се плашат.
Иначе за уговорки по заминаването си пусни тема в този раздел тук:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
Кажи няколко думи на хората как си кандидаствал, че да не се плашат.
Иначе за уговорки по заминаването си пусни тема в този раздел тук:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
Публикувано на 28-03-2015 12:38 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте,
АЗ искам да кандидатсвам онлайн , интересуваме какви точно въпроси задават на интервюто, какви такси се заплащат при енвентуална оферта , и възможно ли е да остана да работя повече от 6 месеца .
АЗ искам да кандидатсвам онлайн , интересуваме какви точно въпроси задават на интервюто, какви такси се заплащат при енвентуална оферта , и възможно ли е да остана да работя повече от 6 месеца .
Публикувано на 28-03-2015 13:24 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Не се заплащат такси.
За интервюто - ако си прочела коментарите в тази тема ще видиш какво са писали други потребители.
Колко време ще останеш зависи дали имат нужда от тебе. В повечето ферми нямат нужда от работници за повече от 4-5 месеца. Ако търсиш нещо за над 6 месеца е по-добре да си питаш фермите една по една и където те устройва и те вземат - отиваш.
За интервюто - ако си прочела коментарите в тази тема ще видиш какво са писали други потребители.
Колко време ще останеш зависи дали имат нужда от тебе. В повечето ферми нямат нужда от работници за повече от 4-5 месеца. Ако търсиш нещо за над 6 месеца е по-добре да си питаш фермите една по една и където те устройва и те вземат - отиваш.
Публикувано на 30-03-2015 19:52 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Добър вечер,за 2 година ще кандидатствам онлайн,първата имах късмет да отида и сега се надявам да заобиколя агентите.Попълних си заявлението и получих обратен имейл,но за мое учудване не се отнасяше за документите ,които трябваше да сканирам и изпратя а направо информация и покана за самото интервю,сигурно ги има тези документи в базата им и за това не се налага да ги пращам.Ако някои е кандидатствал за 2 година нека да сподели дали и при него е така.Надявам се да няма проблем,защото следващото кандидатстване може да е най рано след 6 месеца.
Публикувано на 09-04-2015 08:53 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте ,
При онлайн кандидатсването , ако не пратиш препоръки има ли шанс да ти пратят покана за интервю.Аз преди това съм заминавала три пъти но чрез тяхните посредници .****
При онлайн кандидатсването , ако не пратиш препоръки има ли шанс да ти пратят покана за интервю.Аз преди това съм заминавала три пъти но чрез тяхните посредници .****
Редактирано от Ivo на 09-04-2015 12:50
Публикувано на 20-12-2015 13:12 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Прегледах доста коментари и теми за Concordia, но неможах да намеря (или не съм видяла) някой да пише за плащане на членство в Concordia (за английската) не тия в България разните им посредници. Миналата година кандидатствах чрез посредническа фирма която ми направи членство мискя че беше ?49, тогава те се занимаваха и незнам къде и как са пратили парите. 10тина деня преди да ми изтече договора във фермата в която бях от английската Concordia ми бяха пратили на пощата предложение за трансфер, но аз не го потвърфих защото трябваше да се прибирам в България ,но това членство си има давност и в профила ми в Conkordia видях че е изтекло. Искам да го платя пак ако някой знае как да каже ,благодаря
Публикувано на 07-04-2016 14:17 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте, ако има някой който все още да изчаква подходяща оферта за някоя си ферма да пише, мисля че до към средата на май ще се заминава
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители