Форум >
Публикувано на 03-10-2016 23:35 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Никой да не тръгва с *** МОШЕННИЦИ СА
Ivo: спазвай правилата на форума. Оплаче се в институциите за целта.
Ivo: спазвай правилата на форума. Оплаче се в институциите за целта.
Редактирано от Ivo на 04-10-2016 14:00
Публикувано на 03-10-2016 23:50 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
В началото на м.Септември тръгна група УЖ да бере ябълки във ферма в Мейдстоун в Англия.Нито ябълки се берат нито работа могат да подсигурят на цялата група.20 души не работят вече 5 дни т.е няма да имат пари за храна,нито ако искат да се приберат.По важното е,че ако решиш да си потърсиш правата те наказват с престой в караваната.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРАЗНИТЕ ИМ ОБЕЩАНИЯ,ЗА ТАХ ПО ВАЖНО Е ДА СИ ВЗЕМАТ КОМИСИОННАТА.КОНКОРДИЯ СА МОШЕННИЦИ.
Публикувано на 19-02-2017 13:17 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте, не знам да ли тук е мястото, но аз попаднах в черният списък на Конкордия. Миналата година на 18 Септември заминах за първи път на бригада с български представител във фермата Harrington, договора ми беше до 30 Октомври. На втората седмица шефа ми каза, че няма работа и ми предложи трансфер за Newfruit там беше меко казано гадно, но издържах две седмици и на купона на Harrington в Лондон разказах за ада, в който бях попаднала и отново шефа ми уреди трансфер за Pumb farm. Там подписах договор на 24 Октомври с Goatham & son, а не с Конкордия с краен срок 31.05.2017г. В този пак хаус шефовете бяха БЪЛГАРИ и още преди да подпиша договора им казах, че не мога да остана до крайната дата на договора. Отговора им беше нормално никой не може на сила да те накара да стоиш. И сега не знам как така съм в този черен списък? Има ли и други такива фирми освен Конкордия? Моля ви за информация !
Редактирано от evelina_diades на 19-02-2017 13:20
Публикувано на 19-02-2017 17:08 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Нищо страшно не е. Това си е лично тяхно решение, че повече няма да работят с теб.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители