Форум >
Публикувано на 29-01-2013 12:28 | свидетелство за съдимост
Здравейте! Кандидатствах в S@AGroup, ще трябва да ходя на интервю на 14.02 и ще трябва да си нося свидетелство за съдимост. Някой може ли да ми объясни защо, при положение че не съм осъждана???
Публикувано на 29-01-2013 12:31 | RE: свидетелство за съдимост
моля някой да сподели, ако знае нещо по въпроса!!!!
Публикувано на 29-01-2013 12:43 | RE: свидетелство за съдимост
mihailova80 писа:
Здравейте! Кандидатствах в S@AGroup, ще трябва да ходя на интервю на 14.02 и ще трябва да си нося свидетелство за съдимост. Някой може ли да ми объясни защо, при положение че не съм осъждана???
точно за това го искат за да видят че не си осъждана,става за 1 ден и струва 3 лв,просто не им трябва крими контингент,макар че с добър адвокат и парички си изчистваш досието без проблеми.все пак сме БГ и всичко е възможно
Публикувано на 29-01-2013 12:44 | RE: свидетелство за съдимост
ами никой не знае че не си осъждана и с това доказваш че не си
Редактирано от scroop на 29-01-2013 12:45
Публикувано на 29-01-2013 12:46 | RE: свидетелство за съдимост
Благодаря за отговора, мислехси че е станала грешка
Публикувано на 29-01-2013 14:04 | RE: свидетелство за съдимост
В районния съд в моя град това свидетлство струва 7 лв. а не 3 лв.
По принцип след като се изисква, трябва да бъде представено, аз където и да съм работил в Б-я, винаги са ми искали свидетелство за съдимост !
Успех
По принцип след като се изисква, трябва да бъде представено, аз където и да съм работил в Б-я, винаги са ми искали свидетелство за съдимост !
Успех
Публикувано на 29-01-2013 14:37 | RE: свидетелство за съдимост
Mr-Tokamori писа:
Успех
Успех
Не знам от кои град си ти но в Пловдив е 15 лв!!
Публикувано на 29-01-2013 14:41 | RE: свидетелство за съдимост
КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА ВИ НЕОБХОДИМИ?
1. ЗАЯВЛЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ – изтегли от тук
2. ЛИЧНА КАРТА (копие не е необходимо)
3. АКТ ЗА РАЖДАНЕ - оригинал (и удостоверение за наследници, в случай че се иска свидетелство за починал роднина)
4. ВНОСНА БЕЛЕЖКА ЗА ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА ТАКСА в размер на 5 лева – 2 екземпляра
(За Ваше улеснение, таксата можете на заплатите в банковия клон на ет. 1 в сградата, където се помещава Бюро за съдимост)
Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D
3. АКТ ЗА РАЖДАНЕ - оригинал (и удостоверение за наследници, в случай че се иска свидетелство за починал роднина)
(За Ваше улеснение, таксата можете на заплатите в банковия клон на ет. 1 в сградата, където се помещава Бюро за съдимост)
Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D
Редактирано от hgi на 29-01-2013 14:45
Публикувано на 29-01-2013 15:01 | RE: свидетелство за съдимост
грешката е моя за 3 лв,беше мин год 3 но сега са го дигнали а останалите пари до 15 може и да са банкови такси,нищо не ме учудва вече.в общинска банка за превод на 3 лв ми взеха 5лв междубанков превод.какво да очакваме от гърци кожодери.половината банки гръцки-ОББ,ПОЩЕНСКА,ПИРЕОС,АЛФА,ЕМПОРИКИ И Т.Н.
Публикувано на 29-01-2013 20:14 | RE: свидетелство за съдимост
[quote]hgi писа:
Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D[/quo
и да уточня 15 лева е бързата поръчка,а за спора тук сме не да спорим а да си помагаме с инфо и взимат само акта за раждане и ти го връщат после с лична карта ти дават свидетелството!!а за това заявление никой не ми го е искал
Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D[/quo
и да уточня 15 лева е бързата поръчка,а за спора тук сме не да спорим а да си помагаме с инфо и взимат само акта за раждане и ти го връщат после с лична карта ти дават свидетелството!!а за това заявление никой не ми го е искал
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители