Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: свидетелство за съдимост

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 29-01-2013 12:28 | свидетелство за съдимост
mihailova80
Потребител

Здравейте! Кандидатствах в S@AGroup, ще трябва да ходя на интервю на 14.02 и ще трябва да си нося свидетелство за съдимост. Някой може ли да ми объясни защо, при положение че не съм осъждана???

Публикувано на 29-01-2013 12:31 | RE: свидетелство за съдимост
mihailova80
Потребител

моля някой да сподели, ако знае нещо по въпроса!!!!
Публикувано на 29-01-2013 12:43 | RE: свидетелство за съдимост
ZEBRUNA
Потребител

mihailova80 писа:
Здравейте! Кандидатствах в S@AGroup, ще трябва да ходя на интервю на 14.02 и ще трябва да си нося свидетелство за съдимост. Някой може ли да ми объясни защо, при положение че не съм осъждана???

точно за това го искат за да видят че не си осъждана,става за 1 ден и струва 3 лв,просто не им трябва крими контингент,макар че с добър адвокат и парички си изчистваш досието без проблеми.все пак сме БГ и всичко е възможно
Публикувано на 29-01-2013 12:44 | RE: свидетелство за съдимост
scroop
Потребител
Scroopats https://www.facebook.com/aleksandyr.aleksandrov

ами никой не знае че не си осъждана и с това доказваш че не си
Редактирано от scroop на 29-01-2013 12:45
Публикувано на 29-01-2013 12:46 | RE: свидетелство за съдимост
mihailova80
Потребител

Благодаря за отговора, мислехси че е станала грешка
Публикувано на 29-01-2013 14:04 | RE: свидетелство за съдимост
Mr-Tokamori
Потребител

В районния съд в моя град това свидетлство струва 7 лв. а не 3 лв.
По принцип след като се изисква, трябва да бъде представено, аз където и да съм работил в Б-я, винаги са ми искали свидетелство за съдимост !
Успех wink

Публикувано на 29-01-2013 14:37 | RE: свидетелство за съдимост
mariqvelkova
Потребител

Mr-Tokamori писа:
В районния съд в моя град това свидетлство струва 7 лв. а не 3 лв.
По принцип след като се изисква, трябва да бъде представено, аз където и да съм работил в Б-я, винаги са ми искали свидетелство за съдимост !
Успех wink

Не знам от кои град си ти но в Пловдив е 15 лв!!
Публикувано на 29-01-2013 14:41 | RE: свидетелство за съдимост
hgi
Потребител

КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА ВИ НЕОБХОДИМИ?

1. ЗАЯВЛЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ – изтегли от тук
2. ЛИЧНА КАРТА (копие не е необходимо)
3. АКТ ЗА РАЖДАНЕ - оригинал (и удостоверение за наследници, в случай че се иска свидетелство за починал роднина)
4. ВНОСНА БЕЛЕЖКА ЗА ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА ТАКСА в размер на 5 лева – 2 екземпляра
(За Ваше улеснение, таксата можете на заплатите в банковия клон на ет. 1 в сградата, където се помещава Бюро за съдимост)

Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка laugh http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D
Редактирано от hgi на 29-01-2013 14:45
Публикувано на 29-01-2013 15:01 | RE: свидетелство за съдимост
ZEBRUNA
Потребител

грешката е моя за 3 лв,беше мин год 3 но сега са го дигнали а останалите пари до 15 може и да са банкови такси,нищо не ме учудва вече.в общинска банка за превод на 3 лв ми взеха 5лв междубанков превод.какво да очакваме от гърци кожодери.половината банки гръцки-ОББ,ПОЩЕНСКА,ПИРЕОС,АЛФА,ЕМПОРИКИ И Т.Н.
Публикувано на 29-01-2013 20:14 | RE: свидетелство за съдимост
mariqvelkova
Потребител

[quote]hgi писа:
КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА ВИ НЕОБХОДИМИ?

1. ЗАЯВЛЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ – изтегли от тук
2. ЛИЧНА КАРТА (копие не е необходимо)
3. АКТ ЗА РАЖДАНЕ - оригинал (и удостоверение за наследници, в случай че се иска свидетелство за починал роднина)
4. ВНОСНА БЕЛЕЖКА ЗА ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА ТАКСА в размер на 5 лева – 2 екземпляра
(За Ваше улеснение, таксата можете на заплатите в банковия клон на ет. 1 в сградата, където се помещава Бюро за съдимост)

Това е от официалния сайт на съда, така че кой къде живее ся да спорите няма смисъл ми проверявайте в нета поне..........и между впрочем за Варна също е 5 кинта и за Пловдив също а ти как си дала 15....загадка laugh http://www.justice.government.bg/new/Pages/Registers/Default.aspx?evntid=vamQXHLwzxY%3D[/quo
и да уточня 15 лева е бързата поръчка,а за спора тук сме не да спорим а да си помагаме с инфо и взимат само акта за раждане и ти го връщат после с лична карта ти дават свидетелството!!а за това заявление никой не ми го е искал

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 43 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти