Форум >
Публикувано на 26-10-2013 01:49 | Някой може ли да ми каже , какво е това ?
Здравейте , интересува ме , какво ще рече това ,You need to provide your own repatriation insurance prior to travel.
Публикувано на 26-10-2013 07:11 | RE: Някой може ли да ми каже , какво е това ?
не знам къде си го видял/а това, така извадено от контекст аз го разбирам като " трябва да си осигурите сами застраховка за връщане преди тръгването ви", т.е. са си имаш 1 на ум, че може да се върнеш по-рано или пък ако няма работа, и да можеш да си поемеш разходите по връщането ти.
Редактирано от malibu на 26-10-2013 07:13
Публикувано на 26-10-2013 09:43 | RE: Repatriation insurance
Repatriation insurance в повечето случаи означава клауза към застраховка за пътуване, която покрива връщане от съответната държава до родната в случай на сериозно заболяване на притежателя на застраховката, инцидент, смърт и др. подобни. Например всички студенти по студентските бригади за САЩ задължително имат такава клауза в застраховката си. Работодателят иска да е сигурен, че ако нещо сериозно ти се случи, има кой да ти покрие връщането у дома.
Публикувано на 26-10-2013 18:24 | RE: Някой може ли да ми каже , какво е това ?
това е клауза към медицинските застраховки и се отнася за смъртни случаи.доплаща се минимална сума но все пак зависи и от покритието на самата застраховка
Публикувано на 01-11-2013 18:43 | RE: Някой може ли да ми каже , какво е това ?
задължителна ли е тази застраховка
Публикувано на 20-11-2013 22:25 | RE: Някой може ли да ми каже , какво е това ?
Фермата ,която ми изпрати покана го изисква, за другите незнам.
Публикувано на 23-11-2013 11:06 | RE: Някой може ли да ми каже , какво е това ?
и аз получих същото и сигорно от същата ферма ако може да ми кажеш задължителна ли е и каква е тази застраховка
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители