Форум >
Публикувано на 25-02-2014 12:52 | Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
Искам да попитам,какво образование изискват като минимум за работа? И дали приемат ПРИЯТЕЛИ да кандидатстват заедно и евентуално да бъдат приети и да работят заедно? С фирма посредник или по-добре директно в ферма за първи път? Лично аз,не съм работил такава работа,не съм бил и във Англия или там някоя друга държава. Бил съм навън,но просто не съм работил. Интересно ми е ,понеже искам да замина,но не сам.. Ще очаквам някакви отговори/дискусии.
Публикувано на 25-02-2014 13:01 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
JustTrying писа:
Искам да попитам,какво образование изискват като минимум за работа? И дали приемат ПРИЯТЕЛИ да кандидатстват заедно и евентуално да бъдат приети и да работят заедно? С фирма посредник или по-добре директно в ферма за първи път? Лично аз,не съм работил такава работа,не съм бил и във Англия или там някоя друга държава. Бил съм навън,но просто не съм работил. Интересно ми е ,понеже искам да замина,но не сам.. Ще очаквам някакви отговори/дискусии.
Образование - посредниците изискват да имаш средно забършено и възраст 18 години. Оттам насетне лимити няма. С приятел можеш да заминеш, това се посочва при кандидатстването, във формуляра. Добре е да владееш поне елементарно ниво на английски. Като за начинаещ е по- добре да се обърнеш към фирма посредник, а ако и за в бъдеще решиш да бригадирстваш, ще научиш стъпките и ще имаш представа как, кога и къде да ходиш или да не ходиш. За селскостопанската работа се изисква здрава физика ,издръжливост и търпение, ако някое от тези качества ти липсва, избери друга сфера за кариерно развитие
Публикувано на 25-02-2014 13:07 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
Четох доста и се оказа,че с фирма посредник е доста по скъпо,ако просто директно кандидатстваш в Ферма.. И сам си направиш документите и прочие.. Но пък какви са плюсовете да плащаш повече и дали е сигурно , че ще ги избиеш ако отидеш да работиш там?
Публикувано на 25-02-2014 13:50 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
никаква
ти не плащаш за да ти гарантират избиване на пари
ти не плащаш за да ти гарантират избиване на пари
Публикувано на 25-02-2014 14:03 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
JustTrying писа:
Четох доста и се оказа,че с фирма посредник е доста по скъпо,ако просто директно кандидатстваш в Ферма.. И сам си направиш документите и прочие.. Но пък какви са плюсовете да плащаш повече и дали е сигурно , че ще ги избиеш ако отидеш да работиш там?
Ако успееш сам да се свържеш с ферма онлайн и да си осигуриш офрта, няма нужда да прибягваш до агенти - горният пост беше в случай че не владееш английски, и комуникацията с фермата е затруднена. В другия случай - няма проблем да се организираш сам, много хора успяха вече. Освен офертата ти е необходима и застраховка, която обикновено посредниците правят, наред с другите неща. А и 300 лв примерно да не можеш да избиеш за една бригада...много несериозно звучи това. Сигурността, която агента ти дава е, че след като приключи работата в първата ферма той може да те уреди да заминеш в друга - това не е малко предимство, като се има предвид ,че в повечето ферми работа има за 3-4 месеца и край.
Публикувано на 25-02-2014 18:17 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
Дайте някаква информация или отзиви за Anglia Salads?
Публикувано на 25-02-2014 18:40 | RE: Въпроси - Отговори ? Информация А у ?
Ясно,благодаря,те първа ще решавам какжо ще правя ..
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители