Форум >
Публикувано на 08-11-2014 19:45 | работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Здравейте ,искам да Ви попитам как и във какъв сайт може да се регистрира за работа в Англия или младежки и студентски бригади в Англия мой много добър приятел от Египет.Искам да му помогна да намери ферма във Англия която да му изпрати покана за работа ,но незнам как .Ако някой има информация моля да ми каже .
Публикувано на 09-11-2014 03:32 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Амииии да търси ферми в UK чрез гугъл
) много от фермите си имат собствени сайтове и набират хора, на самите сайтове има апликейшън който се попълва и след това чакаш отговор ...

Публикувано на 09-11-2014 12:19 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Преди да му търсиш работа на твоя приятел от Египет му кажи да проучи дали изобщо може да ходи в Англия, пък после вече дали може да работи. Визи, мизи.. такива неща.
Публикувано на 24-01-2015 14:04 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Здравейте искам да попитам само фермерство ли има защото с една моя приятелка искаме да заминем за Англия да събираме ягоди. Ако може да ми дадете повече инф. за това как се заминава и тн
Мерси много 

Публикувано на 25-01-2015 19:33 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Директно на фермерите пишете и тва е.
Публикувано на 25-01-2015 20:22 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
здр те моият въпрос е кога мога да се запиша за бригада за англия помогнете ми 

Публикувано на 25-01-2015 22:28 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
denislad писа:

Как да ти помогна като сам/а не искаш да си помогнеш!!! Вместо да чакаш може да прегледаш някоя друга тема. http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=70
Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Публикувано на 26-01-2015 17:09 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
Колко пари искат фирмите за заминаване за англия на бригада
Публикувано на 26-01-2015 17:21 | RE: работа в Англия ,студентски и младежки бригади за работа в Англия
кокото и да искат не давайте бойкотирайте и питайте на какво основание ги искат
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители