Форум >
Публикувано на 23-02-2015 16:33 | RE: edward vinson
Благодаря успех и на теб 

Публикувано на 24-02-2015 15:02 | RE: edward vinson
Аз пЬк ви се чудя защто всички сте се втурнали кьм тези ферми. Доставя ви удоволствие да ви боли крьста или обичате да ходите мрьсни като мангали? Тук (живея в района на Peterborough) има достатьчно по приятна и чиста работа като в пак хаус за цветя , в фабрика за сандвичи и.т. Стига да знаете англ. на прилично ниво работа има. Ако ви се плащтат тльсти комисионни на фирми посредници ОК. Но ако имате желание и сили да работите в У.К пишете ми на Л.С мисля че мога да ви помогна
Публикувано на 24-02-2015 17:02 | RE: edward vinson
Ivvko, прави ми впечатление,че пъхаш носът си из целия сайт,мисля че всеки си има право на избор.Кой как ще ходи си е негова работа,мръсен или чист всеки си решава.Явно предлагаш някакви услуги и за това спамиш във всяка тема.Заглавието на тази е Edward Vinson,ако няма какво да кажеш по темата по - добре замълчи 

Публикувано на 24-02-2015 18:26 | RE: edward vinson
shashmaloto писа:
Ivvko, прави ми впечатление,че пъхаш носът си из целия сайт,мисля че всеки си има право на избор.Кой как ще ходи си е негова работа,мръсен или чист всеки си решава.Явно предлагаш някакви услуги и за това спамиш във всяка тема.Заглавието на тази е Edward Vinson,ако няма какво да кажеш по темата по - добре замълчи

Изобщо не ме вьлнува кой кьде ще ходи да работи. Вьв ферми или в чистотата все ми е тая. Работете си като негри тогава кьдето искате и чакайте някои от посредниците да ви се обадят. Аз не предлагам никакви услуги / работя за 9.40 на час и си ми е ОК. Исках просто ако мога да помогна на някои /но.........
Публикувано на 24-02-2015 19:30 | RE: edward vinson
ivvvko писа:
Аз пЬк ви се чудя защто всички сте се втурнали кьм тези ферми. Доставя ви удоволствие да ви боли крьста или обичате да ходите мрьсни като мангали? Тук (живея в района на Peterborough) има достатьчно по приятна и чиста работа като в пак хаус за цветя , в фабрика за сандвичи и.т. Стига да знаете англ. на прилично ниво работа има. Ако ви се плащтат тльсти комисионни на фирми посредници ОК. Но ако имате желание и сили да работите в У.К пишете ми на Л.С мисля че мога да ви помогна
Ужас!Баси речника от българин към българи!Срамота!Ама то има Господ ще ги сънуваш някой ден тия 9 и 40 на час,с които се хвалиш.....
Публикувано на 25-03-2015 12:33 | RE: edward vinson
Имали одобрени и да пътуват за 3 или 4 май 2015г
Редактирано от ELVIANA на 25-03-2015 14:03
Публикувано на 25-03-2015 17:18 | RE: edward vinson
shashmaloto писа:
Случайно други одобрени за тая ферма има ли? И знаете ли на коя дата ще пътувате?
Случайно други одобрени за тая ферма има ли? И знаете ли на коя дата ще пътувате?

Публикувано на 25-03-2015 17:20 | RE: edward vinson
Здравейте. Искам да попитам, някой дали е одобрен за Edward Vinson? и пътуващи за 4 май
Публикувано на 25-03-2015 17:31 | RE: edward vinson
@elviana, това не е чат. Не е нужно да пускаш 3 последователни коментара с едно и също питане.
Публикувано на 27-03-2015 12:45 | RE: edward vinson
Извинявай! Опитах се да ги изтрия но не ми се получи
Редактирано от ELVIANA на 27-03-2015 12:46
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители