Форум >
Публикувано на 05-03-2015 16:49 | Има ли смисъл да чакам?
здравейте!
Както знаете всички сме нетърпеливи, когато очакваме оферта. Аз и моя приятелка бяхме на интервю в началото на януари. Преди три седмици се обадиха само на мен за оферта, обаче аз отказах и условието беше да заминем заедно и двете. Скоро им се обадих и те ми отговориха, че още е твърде рано, ще получим обаждане щом има нещо за нас и т.н.(при положение, че повечето познати, които бяха в същият ден на интервю, получиха оферта) Има ли смисъл да чакаме? или да се ориентираме към друг посредник или директно кандидатстване във ферма? 

Публикувано на 05-03-2015 17:23 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Направо се преориентирайте. Нищо не ви пречи да си пуснете документите и в други фирми или да кандидатствате директно. Нас така ни излъгаха, казаха ни, че сме одобрени и да чакаме оферта, след време като зъннах в офиса ми казаха - ми, няма как да заминете и ни прецакаха работите, а ти дори си им отказала оферта. Пробвайте и на други места, пак ако тези ви звъннат нищо не пречи да приемете. 

Публикувано на 05-03-2015 22:02 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Няма смисъл да чакате. Евентуално ще ви се обадят с последния момент да запълват бройки
Вижте темата тук за ферми директно, които набират и им пишете

Публикувано на 05-03-2015 22:04 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Както се спомена и в други теми - не се ограничавайте до списъка с ферми, които са в темата за директно кандидатстване, а си пуснете запитване за работа до възможно повече ферми. 

Публикувано на 10-03-2015 17:38 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Зависи през кой посредник кандидатствате. Неписано правило е че двойките и жените са с предимство. Според мен имайте търпение ще се обадят.
Публикувано на 13-03-2015 22:56 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Здравейте и ние със съпруга ми ходихме на интервю на 5 февруари, но все още нищо не сме получили и се чудим като гледам в форума дали скоро трябва да чакаме разпределение или това ще се случи чак май, юни и така? Какво ще ни посъветвате?
Публикувано на 13-03-2015 23:31 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Здравейте!
Обадиха ни се с оферта. Моят съвет е да звъните от време на време, да питате какво става и дали могат да ви предложат нещо, за да си направите сметка какво да предприемете. Също така пробвайте други посредници или директно кандидатстване във ферми през времето, което чакате, за да имате план "Б". 

Публикувано на 14-03-2015 12:23 | RE: Има ли смисъл да чакам?
Казах Ви, че ще се обадят. Търпение му е майката
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители