Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: Днес пуснах заявление...

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 10-03-2015 22:14 | RE: Днес пуснах заявление...
drugatajena____
Потребител

само да те попитам ти заявката по поща ли я прати или се яви лично и има ли някаква разлика. до колко дни имаш някакъв отговор от тях. Благодаря

Публикувано на 10-03-2015 22:15 | RE: Днес пуснах заявление...
drugatajena____
Потребител

и в какво се състои това интервю
Публикувано на 11-03-2015 08:53 | RE: Днес пуснах заявление...
kkll
Потребител

loshata85 писа:
Мисля, че за това питаш ***********
Разгледай аз също си подадох документи и съм с насрочено интервю за 27.04.2015.
Ако имаш въпроси пиши ми на лично Иначе обявения срок в сайта им е до 31.03 за подаване на заявления !! Дано съм била полезна УСПЕХ !!!

а ти кога си подаде документите, защото на мен ми дадаха много късна дата за интервю
Редактирано от Ivo на 11-03-2015 10:24
Публикувано на 11-03-2015 10:27 | RE: Днес пуснах заявление...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

drugatajena____ писа:
и в какво се състои това интервю

Моля, разгледайте раздела за заминаване в Англия. Ето и темата за интервюто.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=140

Не се отклонявайте от темата и най-вече не насочвайте вниманието си към коментар относно фирми, които присъстват тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=41&thread_id=2170

Редактирано от Ivo на 11-03-2015 10:28
Публикувано на 11-03-2015 10:41 | RE: Днес пуснах заявление...
savoy
Потребител

За хора с желание никога не е късно. Преди години аз като заминавах 2009 кандидатствах март с посредник на хопс (бул.Васил Левски - нарочно така го пиша) е ме разпределиха за май. А с тия от Дървеница как работят и те не знаят. Истината е , че всички гледат да си вземат комисионната и вече, да ви вземат и билета и всеки да се спасява в Англия. За това не ги харесвам БГ посредниците защото се не наситиха лакуми лакуми.... И англичаните постепенно започват да се дърпат от тях с минимални квоти и директно набиране на персонала.
Публикувано на 11-03-2015 13:01 | RE: Днес пуснах заявление...
bloodyroot
Потребител

savoy писа:
За хора с желание никога не е късно. Преди години аз като заминавах 2009 кандидатствах март с посредник на хопс (бул.Васил Левски - нарочно така го пиша) е ме разпределиха за май. А с тия от Дървеница как работят и те не знаят. Истината е , че всички гледат да си вземат комисионната и вече, да ви вземат и билета и всеки да се спасява в Англия. За това не ги харесвам БГ посредниците защото се не наситиха лакуми лакуми.... И англичаните постепенно започват да се дърпат от тях с минимални квоти и директно набиране на персонала.

Е то винаги е било така , всеки работодател действа като корпорация да си набави печалбата първо (таксите и т.н. = твърда печалба) и после каквото ще да става с теб ! Така действат и българските институции ии всички фирми не само посредниците за Англия (лично мнение) ! hmm!

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 11-03-2015 13:02
Публикувано на 11-03-2015 19:42 | RE: Днес пуснах заявление...
kkll
Потребител

Кандидатствах във фермите които търсят работници самостоятелно. В тази Drinkwater`s ми пратиха два документа искат да са подписани. Обаче от мен ли само или работдателите ми така и не разбрах. Какато и да е аз за нея изчетах доста информация и мисля , че реално не бих искал да работя за тях , защото аз тук получавам повече пари laugh. Записах се в две агенций в Англия е град в който имам позната и ми ги препоръча, за два дни ми се обадиха два пъти с предложения за работа. Проблема беше , че още съм в Бг , а не там. Така , че майната им на тея ферми и майната им на тея посредници. С парите които ще им дам на тях ще си наема квартира и то доста прилична за месец. В момента се търсят работници дали за склад дали за нещо друго , но мисля , че по-добре би бил този вариант. Дори и да се върна след месец и пак да работя тук, ще си знам за другият път laugh
Публикувано на 11-03-2015 20:58 | RE: Днес пуснах заявление...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Евала, така се прави.

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 64 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти