Форум >
Публикувано на 09-04-2015 12:29 | бригада Англия 2015
Здравейте! Извинявам се предварително, ако повтарям темите във форума, но имам спешна нужда от вашето съдействие. Как и къде да замина за кампания 2015г. С посредник, директно? Много ви благодаря!
Публикувано на 09-04-2015 12:50 | RE: бригада Англия 2015
Ами не знам как си пропуснала темите във форума.
Примерно тази:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254
Примерно тази:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254
Публикувано на 09-04-2015 13:57 | RE: бригада Англия 2015
Здравейте. А късно ли е сега да се запиша за бригада в Англия примерно за лятото или за есента ?
Публикувано на 10-04-2015 10:02 | RE: бригада Англия 2015
Kajete ni kak mojem da zaminem v angliq I kusno li e
Публикувано на 10-04-2015 11:25 | RE: бригада Англия 2015
По принцип не е късно. Все още се търсят и набират работници.... НО..... зависи по какъв начин искате да заминете с фирма посредник или сами да си намирате ферма. Но като гледам как усърдно питате как да замина ??? къде с кого какво ???? Ми хора почетете поровете и се интересувайте. Искате всичко на готово да ви кажат датата на полета и колко чувала да си вземете за изкараните пари ... после - работата трудна , мизерно , фирмите виновни, шефовете садисти понеже видиш ли искали и да работиш .... Не визирам никого просто българска широко разпространена черта на характера. И така това което мога да кажа - сайта е най-доброто място за да придобиеш поне някаква бегла представа какво е това бригада как се работи и каква е процедурата. Успех на начинаещите 

Публикувано на 01-07-2015 17:29 | RE: бригада Англия 2015
Zdraveite ,az kandidatstvah za brigada za Angliq s moq priqtel ,no vse oshte ne sa se obadili da ni kajat nali sme odobreni ili nz ...
Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 02-07-2015 17:29
Публикувано на 03-07-2015 10:04 | RE: бригада Англия 2015
zlatoto писа:
Здравеите ,аз кандидатствах за бригада за Англия с моя приятел ,но все още не са се обадили да ни кайат нали сме одобрени или нз ...
Здравеите ,аз кандидатствах за бригада за Англия с моя приятел ,но все още не са се обадили да ни кайат нали сме одобрени или нз ...
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители