Форум >
Публикувано на 23-04-2015 15:39 | Сезон 2016.
Добър ден!
Нов съм във форума, до момента не съм заминавал за бригада, Септември-Ноември ще ми е първа презентация и ми е малко притеснено и изнервено как протичат работите като цяло да бъда назначен за програмата която ми предоставят за заминаването и само още няколко въпроса;
1.) Колко често чакате за назначаване по програмата.
2.) Разходите долу-горе казано имам заделени около 1000Лв ,ще бъдат ли предостатъчно да си покрия разходите тук. Преди заминаване.
3.) Настаняването. Тук най вече срещам във какви ли не форуми хора които били настанявани във каравани или хостели със по 12-14 души.
4.) спестявали се и на кои програми вие най-удобно като например; ягоди, малини, ябълки.Мисля за някой от тези програми да замина.
5.) Имали проблеми със Супервайзери и мениджъри от към отношение ''България''
Ще бъда много благодарен на всички които изкажат мнение
Извинявам се от сега на Администраторите за подобна тема ЗНАМ! има много писано по тази тема която направих, наистина има много полезни мнения.Благодаря!Хубав ден.
Нов съм във форума, до момента не съм заминавал за бригада, Септември-Ноември ще ми е първа презентация и ми е малко притеснено и изнервено как протичат работите като цяло да бъда назначен за програмата която ми предоставят за заминаването и само още няколко въпроса;
1.) Колко често чакате за назначаване по програмата.
2.) Разходите долу-горе казано имам заделени около 1000Лв ,ще бъдат ли предостатъчно да си покрия разходите тук. Преди заминаване.
3.) Настаняването. Тук най вече срещам във какви ли не форуми хора които били настанявани във каравани или хостели със по 12-14 души.
4.) спестявали се и на кои програми вие най-удобно като например; ягоди, малини, ябълки.Мисля за някой от тези програми да замина.
5.) Имали проблеми със Супервайзери и мениджъри от към отношение ''България''
Ще бъда много благодарен на всички които изкажат мнение
Извинявам се от сега на Администраторите за подобна тема ЗНАМ! има много писано по тази тема която направих, наистина има много полезни мнения.Благодаря!Хубав ден.

Публикувано на 23-04-2015 16:22 | RE: Сезон 2016.
Ами и на петте въпроса може би най-верния отговор е "Зависи..." 

Публикувано на 25-04-2015 14:30 | RE: Сезон 2016.
Братле тези твои въпроси са много относителни ,няма как да ти бъде отговорено конкретно.
Във всяка ферма,предприятие и други е различна всяка една от горе споменатите ти точки.За да стигнеш до желаният отговор започни с името на фермата и местността и тогава може да получиш отговор, но не забравяй че и с годините нещата се менят ...
Във всяка ферма,предприятие и други е различна всяка една от горе споменатите ти точки.За да стигнеш до желаният отговор започни с името на фермата и местността и тогава може да получиш отговор, но не забравяй че и с годините нещата се менят ...
Публикувано на 11-05-2015 14:49 | RE: Сезон 2016.
Здравейте искам да попитам ,кога се провеждат интервюта за сезон 2016.Има ли работа и за Packhause или е само работа на къра . Ще съм много благодарен за малко разяснения по тези въпроси ,защато не съм ходил на бригада и незнам какво се прави.

Публикувано на 28-07-2015 18:44 | RE: Сезон 2016.
Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 28-07-2015 19:30
Публикувано на 08-08-2015 10:47 | RE: Сезон 2016.
Има ли сега такива ферми който търсят работници не за по месец ? Някоя ми трябва за. 6 месеца миниум . Моля да помощта ви с добри съвети и информация . Благодаря
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители