Форум >
Публикувано на 11-08-2015 15:59 | Искам да замина на работа в Англия.
Знае ли някои има ли вузрастова граница?И ако има каква е тя?
Публикувано на 11-08-2015 22:17 | RE: Искам да замина на работа в Англия.
Ебааго, епа мисля че Кралицата беше казала, кой е над 30 години да не минава нагоре от Франция, че иначе реже крака 
Няма бе мой, за бригадите има 35 години. Ама това пак е условно, щото имаше човек на 48 къде береше целина
. Фирмите посредници обаче, няма да те вземат над 35, мисля си. Ама ти спокойно минаваш без тия кожодери, гадни плазмодей и измамници.
Иначе както си задал въпроса, може да работиш квоито си искаш, на каквато си възраст искаш, стига да си намериш работа

Няма бе мой, за бригадите има 35 години. Ама това пак е условно, щото имаше човек на 48 къде береше целина

Иначе както си задал въпроса, може да работиш квоито си искаш, на каквато си възраст искаш, стига да си намериш работа

Публикувано на 11-08-2015 23:27 | RE: Искам да замина на работа в Англия.
така е 

Публикувано на 12-08-2015 10:46 | RE: Искам да замина на работа в Англия.
Благодаря!

Публикувано на 15-08-2015 18:06 | RE: Искам да замина на работа в Англия.
Здравейте. И аз искам да замина за някоя ферма но не ми се чака до 2016г. искам да споделя с вас за един уебсайт в които има обяви за работа без фирми посредници от БГ - , дайте мнение, може ли да се вярва на такива обяви 
Ivo: точно пък в сайт, като подобния може да изгориш, затова го махам и повече не публикувай подобни сайтове тук!

Ivo: точно пък в сайт, като подобния може да изгориш, затова го махам и повече не публикувай подобни сайтове тук!
Редактирано от Ivo на 16-08-2015 18:24
Публикувано на 18-08-2015 13:39 | RE: Искам да замина на работа в Англия.
Това за над 35 години сериозно ли го казвате за фермите?????
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители