Форум >
Публикувано на 11-12-2015 15:38 | Зимата в Англия
Здравейте , ако някой може да ми помогне аз и моя приятел искаме да заминем през януари месец предложете фирма чрез която може или директно фермата да намира работници . Благодаря предварително

Публикувано на 11-12-2015 16:08 | RE: Зимата в Англия
sempachavyrovi писа:
Здравейте , ако някой може да ми помогне аз и моя приятел искаме да заминем през януари месец предложете фирма чрез която може или директно фермата да намира работници . Благодаря предварително

Пробвай те с Stewarts of Tayside farm -директно набират персонал това е имейла на който може да им пишете seasonalwork@stewartsoftayside.co.uk или директно а кандидаствате в сайта имЗдравейте , ако някой може да ми помогне аз и моя приятел искаме да заминем през януари месец предложете фирма чрез която може или директно фермата да намира работници . Благодаря предварително

Публикувано на 11-12-2015 16:15 | RE: Зимата в Англия
Благодаря много ще пробвааме 

Публикувано на 14-12-2015 14:39 | RE: Зимата в Англия
Здравейте
Предстои ми пътуване във ферма януари или февруари . Казаха ни че предимно ще берем цветя и салати . Препоръчайте някоя от която сте доволни и където могат да се изкарат парички . Благодаря предварително 

Публикувано на 14-12-2015 15:34 | RE: Зимата в Англия
Djani04 писа:
Здравейте
Предстои ми пътуване във ферма януари или февруари . Казаха ни че предимно ще берем цветя и салати . Препоръчайте някоя от която сте доволни и където могат да се изкарат парички . Благодаря предварително 

ТИ В КОЯ ФЕРМА ОТИВАШЗдравейте

Публикувано на 14-12-2015 19:49 | RE: Зимата в Англия
Все още не да ми казали къде ще ни пратят. Др седмица трябва да внеса таксите и предполагам ,че тогава ще разбера

Публикувано на 14-12-2015 20:14 | RE: Зимата в Англия
А с коя агенция си ?
Публикувано на 15-12-2015 14:25 | RE: Зимата в Англия
Здравейте някой може ли да ми каже някоя сериозна агенция за работа във ферма или имейл на някоя ферма ,която набира работници .Благодаря
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители