Форум >
Публикувано на 27-01-2016 19:57 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
Нямаш време просто да харчиш! Нямаш време да отидеш до градчето дори да изтеглиш парите. Ставаш в 5 сутрин, върщаш се в 8...готвиш набързо и лягаш, че след малко трябва да ставаш. Имаш ден офф, в който отскачате с бус или пеш за пазар, и максимума, който можеш да похарчиш е половин дневна надница. Е, зависи де...
Та затова хората събират там пари. Обаче гърчът е страшен! Била съм на плевене и броколи....Да не ти казвам, че точно 5 месеца ми трябваха, за да се възстановя - крака, кръст...Лехите километър, трева до колене, вали отгоре, духа вятър, сложиш дъждобран - слънце изгрее, свалиш дъждобрана - завали. Броколи е добре, поне в нашата ферма жените бяха на трейлъра т.е не режат. Рязането е кошмар - половината са като ранени индианци.
Свиква се обаче....с всичко - в името на парите
Та затова хората събират там пари. Обаче гърчът е страшен! Била съм на плевене и броколи....Да не ти казвам, че точно 5 месеца ми трябваха, за да се възстановя - крака, кръст...Лехите километър, трева до колене, вали отгоре, духа вятър, сложиш дъждобран - слънце изгрее, свалиш дъждобрана - завали. Броколи е добре, поне в нашата ферма жените бяха на трейлъра т.е не режат. Рязането е кошмар - половината са като ранени индианци.
Свиква се обаче....с всичко - в името на парите
Публикувано на 27-01-2016 21:50 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
Евала, Благодаря ти за обяснението.
Публикувано на 28-01-2016 01:49 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
Според мен кърския труд в някои ферми е прекалено много дори и за тези 6.70? , евентуално 8-9?/h. спомням си преди 5-7-8 години, когато някои мои приятели познати правиха по 15-20 хилки за по 3-4 месеца и се прибираха сега отиди и ги направи, освен ако не си мотокарист или някой от пакхаус-а, все хора които работят от по няколко и повече години ... грозна тенденция си е на работници, които са от повече време във фермата да дават повече пари а на новопостъпилите Х*Я ... а за това колко по-добре е от бг и 20те ни лева надник ... да не се лъжем здравето е безценно а пък това как фермера печели десетки пъти повече от вас, които си чупите кръст, крак, ръка или нещо друго ''не е от значение'' )) Успех бридадирчета аз ще почакам оферта за пакхаус, който иска да работи на полето, който както се уреди ...
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители