Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: Имаме желание тази година да работим в Англия

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 27-01-2016 19:57 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
Mila_sf
Потребител

Нямаш време просто да харчиш! Нямаш време да отидеш до градчето дори да изтеглиш парите. Ставаш в 5 сутрин, върщаш се в 8...готвиш набързо и лягаш, че след малко трябва да ставаш. Имаш ден офф, в който отскачате с бус или пеш за пазар, и максимума, който можеш да похарчиш е половин дневна надница. Е, зависи де...
Та затова хората събират там пари. Обаче гърчът е страшен! Била съм на плевене и броколи....Да не ти казвам, че точно 5 месеца ми трябваха, за да се възстановя - крака, кръст...Лехите километър, трева до колене, вали отгоре, духа вятър, сложиш дъждобран - слънце изгрее, свалиш дъждобрана - завали. Броколи е добре, поне в нашата ферма жените бяха на трейлъра т.е не режат. Рязането е кошмар - половината са като ранени индианци.
Свиква се обаче....с всичко - в името на парите

Публикувано на 27-01-2016 21:50 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
thesailor
Потребител

Евала, Благодаря ти за обяснението.
Публикувано на 28-01-2016 01:49 | RE: Имаме желание тази година да работим в Англия
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

Според мен кърския труд в някои ферми е прекалено много дори и за тези 6.70? , евентуално 8-9?/h. спомням си преди 5-7-8 години, когато някои мои приятели познати правиха по 15-20 хилки за по 3-4 месеца и се прибираха сега отиди и ги направи, освен ако не си мотокарист или някой от пакхаус-а, все хора които работят от по няколко и повече години ... грозна тенденция си е на работници, които са от повече време във фермата да дават повече пари а на новопостъпилите Х*Я ... а за това колко по-добре е от бг и 20те ни лева надник ... да не се лъжем здравето е безценно а пък това как фермера печели десетки пъти повече от вас, които си чупите кръст, крак, ръка или нещо друго ''не е от значение'' )) Успех бридадирчета аз ще почакам оферта за пакхаус, който иска да работи на полето, който както се уреди ...

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти