Форум >
Публикувано на 07-07-2017 15:52 | Claybrook farm
Някой може ли да даде информация за тази ферма
Публикувано на 07-07-2017 16:09 | RE: Claybrook farm
Другото име е MOATLANDS FARM, но в темите за нея няма инфо. Освен, че е за овошки.
Публикувано на 07-07-2017 17:15 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти много знам че е за ябълки .
Монеж е ще ходя за първи път и исках инфо
Монеж е ще ходя за първи път и исках инфо
Публикувано на 11-07-2017 13:47 | RE: Claybrook farm
Има ли някой за 25 Август за Claybrook farm
Публикувано на 20-07-2017 22:01 | RE: Claybrook farm
Здравейте получих оферта за работа във ферма Griffins Farm и тъй като ми е първо ходене за Англия може ли някаква информация благодаря
Публикувано на 21-07-2017 09:24 | RE: Claybrook farm
Ще се опитам да съм кратка.Мин.година бях там също пътувах на тази дата.Когато отидохме пристигаха хората за брането на ябълките и крушите.Бяха на място хората,които се занимаваха с др.дейности по ябълките от предни години.Стоях 10 дни без работа.Плаща се на 2 седмици по карта, която работодателя издава.Работи се на гангове определени от не съм убедена кой.Има нещо като изпълняващ функцията мениджър,живущ в кампа.Вероятно той го прави.Отборите са по цветове.Започва се от 6-7 сутринта и се приключва различно
Най-много до 18 сме работили.Круши няма много.Бере се в баскети,кошове.Като цяло не правят проблем за качеството.Бере се на бин.Не мога да кажа норма.Плащат ти 1 бин 11 паунда.Делиш с 10-12 човека.Средно вадиш 50 паунда.Не се доплаща мейк ъп.Не се посочват работени часове.Отношението е добро.Настаняването е само в каравани.Шопинг не е организиран.Селцето е наблизо.Мейдстоун на 1 ч с влака.Това е вкратце.2 месеца е работата.Аз лично не сйм доволна особено от факта че не ти доплащат но това е положението.Успех!
Най-много до 18 сме работили.Круши няма много.Бере се в баскети,кошове.Като цяло не правят проблем за качеството.Бере се на бин.Не мога да кажа норма.Плащат ти 1 бин 11 паунда.Делиш с 10-12 човека.Средно вадиш 50 паунда.Не се доплаща мейк ъп.Не се посочват работени часове.Отношението е добро.Настаняването е само в каравани.Шопинг не е организиран.Селцето е наблизо.Мейдстоун на 1 ч с влака.Това е вкратце.2 месеца е работата.Аз лично не сйм доволна особено от факта че не ти доплащат но това е положението.Успех!
Публикувано на 21-07-2017 11:36 | RE: Claybrook farm
Благодара
Публикувано на 21-07-2017 11:56 | RE: Claybrook farm
Ти добре благодариш, но реално си писал в темата за друга ферма (освен ако Griffin не е поредното име на тази, за която е питал @Gogotanev) и написаното от @ag_s не се разбира дали е за теб или за Claybrook farm. 
Иначе трябваше да питаш тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=4214 - някой от заминавалите предишни години може и да благоволи да пусне няколко реда с информация, защото темата е само с въпроси без информация.

Иначе трябваше да питаш тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=4214 - някой от заминавалите предишни години може и да благоволи да пусне няколко реда с информация, защото темата е само с въпроси без информация.
Публикувано на 21-07-2017 15:19 | RE: Claybrook farm
Написаното е за Claybrook Farm.Да,Moatlands farm и Claybrook farm се отнасят за едно и също място.
Публикувано на 24-07-2017 08:51 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти много за полезната информация ag_s
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители