Форум >
Публикувано на 07-07-2017 15:52 | Claybrook farm
Някой може ли да даде информация за тази ферма
Публикувано на 07-07-2017 16:09 | RE: Claybrook farm
Другото име е MOATLANDS FARM, но в темите за нея няма инфо. Освен, че е за овошки.
Публикувано на 07-07-2017 17:15 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти много знам че е за ябълки .
Монеж е ще ходя за първи път и исках инфо
Монеж е ще ходя за първи път и исках инфо
Публикувано на 11-07-2017 13:47 | RE: Claybrook farm
Има ли някой за 25 Август за Claybrook farm
Публикувано на 20-07-2017 22:01 | RE: Claybrook farm
Здравейте получих оферта за работа във ферма Griffins Farm и тъй като ми е първо ходене за Англия може ли някаква информация благодаря
Публикувано на 21-07-2017 09:24 | RE: Claybrook farm
Ще се опитам да съм кратка.Мин.година бях там също пътувах на тази дата.Когато отидохме пристигаха хората за брането на ябълките и крушите.Бяха на място хората,които се занимаваха с др.дейности по ябълките от предни години.Стоях 10 дни без работа.Плаща се на 2 седмици по карта, която работодателя издава.Работи се на гангове определени от не съм убедена кой.Има нещо като изпълняващ функцията мениджър,живущ в кампа.Вероятно той го прави.Отборите са по цветове.Започва се от 6-7 сутринта и се приключва различно
Най-много до 18 сме работили.Круши няма много.Бере се в баскети,кошове.Като цяло не правят проблем за качеството.Бере се на бин.Не мога да кажа норма.Плащат ти 1 бин 11 паунда.Делиш с 10-12 човека.Средно вадиш 50 паунда.Не се доплаща мейк ъп.Не се посочват работени часове.Отношението е добро.Настаняването е само в каравани.Шопинг не е организиран.Селцето е наблизо.Мейдстоун на 1 ч с влака.Това е вкратце.2 месеца е работата.Аз лично не сйм доволна особено от факта че не ти доплащат но това е положението.Успех!
Най-много до 18 сме работили.Круши няма много.Бере се в баскети,кошове.Като цяло не правят проблем за качеството.Бере се на бин.Не мога да кажа норма.Плащат ти 1 бин 11 паунда.Делиш с 10-12 човека.Средно вадиш 50 паунда.Не се доплаща мейк ъп.Не се посочват работени часове.Отношението е добро.Настаняването е само в каравани.Шопинг не е организиран.Селцето е наблизо.Мейдстоун на 1 ч с влака.Това е вкратце.2 месеца е работата.Аз лично не сйм доволна особено от факта че не ти доплащат но това е положението.Успех!
Публикувано на 21-07-2017 11:36 | RE: Claybrook farm
Благодара
Публикувано на 21-07-2017 11:56 | RE: Claybrook farm
Ти добре благодариш, но реално си писал в темата за друга ферма (освен ако Griffin не е поредното име на тази, за която е питал @Gogotanev) и написаното от @ag_s не се разбира дали е за теб или за Claybrook farm. 
Иначе трябваше да питаш тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=4214 - някой от заминавалите предишни години може и да благоволи да пусне няколко реда с информация, защото темата е само с въпроси без информация.

Иначе трябваше да питаш тук: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=4214 - някой от заминавалите предишни години може и да благоволи да пусне няколко реда с информация, защото темата е само с въпроси без информация.
Публикувано на 21-07-2017 15:19 | RE: Claybrook farm
Написаното е за Claybrook Farm.Да,Moatlands farm и Claybrook farm се отнасят за едно и също място.
Публикувано на 24-07-2017 08:51 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти много за полезната информация ag_s
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители