Форум >
Публикувано на 24-07-2017 08:55 | RE: Claybrook farm
ag_s ти от кога не си ходила понеже от агенцията момичето ми каза че заплащане то е на седмица
Публикувано на 24-07-2017 08:56 | RE: Claybrook farm
Тази ферма голяма ли е?
Публикувано на 27-07-2017 23:28 | RE: Claybrook farm
Мисля,че уточних,че бях сезон 2016 там.Всъщност, това кога се заплаща не е съвсем от значение, а колко се заплаща.Но поне мин.година плащането беше така.Ще разбереш много скоро разминаването в това, което те очаква там,представено от агенцията и когато се запознаеш с реалните условия на място.Помоему, опитай.Трябва да опиташ, за да имаш опит.Дерзай! Опитвам да помогна с реални факти.Посочвам тях.Но от своя гледна точка.Не съм наясно какво очакваш, за да не бъдеш разочарован.Плащанията са редовни, има много плюсове фермата,най-вече отношение,но относно заплащане определено срещу труда, който влагаш и разходките по цял ден с тежък товар на плещите си, не е достатъчно, но вече заниси кой цени труда си и как; тъй че ако имаш оферта ти препоръчвам да я приемеш, особено ако нямаш опит,защото няма да получиш друга със сигурност, просто сезона на меките плодове отминава, а е трудно да се намери за овошки.И се надявам да споделиш своето виждане в темата по-нататък,за да помогнеш с мнението си на следващите.

Публикувано на 28-07-2017 13:47 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти още веднъж
Публикувано на 31-10-2017 14:57 | RE: Claybrook farm
Изкарах голям късмет. Наистина нещата не са точно такива каквито ги представиха от агенцията.Ама карай . Истината е че работата е много тежка за жени според мен е убийствена. Като цяло фермата е добре отношението е на ниво. Има доста неуредици който лично на мен не ми харесаха.но като за първи път съм доволен.
Публикувано на 30-08-2018 18:16 | RE: Claybrook farm
Нещо ново за тази ферма имам оферта и се чудя дали става
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители