Форум >
Публикувано на 24-07-2017 08:55 | RE: Claybrook farm
ag_s ти от кога не си ходила понеже от агенцията момичето ми каза че заплащане то е на седмица
Публикувано на 24-07-2017 08:56 | RE: Claybrook farm
Тази ферма голяма ли е?
Публикувано на 27-07-2017 23:28 | RE: Claybrook farm
Мисля,че уточних,че бях сезон 2016 там.Всъщност, това кога се заплаща не е съвсем от значение, а колко се заплаща.Но поне мин.година плащането беше така.Ще разбереш много скоро разминаването в това, което те очаква там,представено от агенцията и когато се запознаеш с реалните условия на място.Помоему, опитай.Трябва да опиташ, за да имаш опит.Дерзай! Опитвам да помогна с реални факти.Посочвам тях.Но от своя гледна точка.Не съм наясно какво очакваш, за да не бъдеш разочарован.Плащанията са редовни, има много плюсове фермата,най-вече отношение,но относно заплащане определено срещу труда, който влагаш и разходките по цял ден с тежък товар на плещите си, не е достатъчно, но вече заниси кой цени труда си и как; тъй че ако имаш оферта ти препоръчвам да я приемеш, особено ако нямаш опит,защото няма да получиш друга със сигурност, просто сезона на меките плодове отминава, а е трудно да се намери за овошки.И се надявам да споделиш своето виждане в темата по-нататък,за да помогнеш с мнението си на следващите.
Публикувано на 28-07-2017 13:47 | RE: Claybrook farm
Благодаря ти още веднъж
Публикувано на 31-10-2017 14:57 | RE: Claybrook farm
Изкарах голям късмет. Наистина нещата не са точно такива каквито ги представиха от агенцията.Ама карай . Истината е че работата е много тежка за жени според мен е убийствена. Като цяло фермата е добре отношението е на ниво. Има доста неуредици който лично на мен не ми харесаха.но като за първи път съм доволен.
Публикувано на 30-08-2018 18:16 | RE: Claybrook farm
Нещо ново за тази ферма имам оферта и се чудя дали става
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители