Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: Claybrook farm

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 24-07-2017 08:55 | RE: Claybrook farm
Gogotanev
Потребител

ag_s ти от кога не си ходила понеже от агенцията момичето ми каза че заплащане то е на седмица

Публикувано на 24-07-2017 08:56 | RE: Claybrook farm
Gogotanev
Потребител

Тази ферма голяма ли е?
Публикувано на 27-07-2017 23:28 | RE: Claybrook farm
ag_s
Потребител

Мисля,че уточних,че бях сезон 2016 там.Всъщност, това кога се заплаща не е съвсем от значение, а колко се заплаща.Но поне мин.година плащането беше така.Ще разбереш много скоро разминаването в това, което те очаква там,представено от агенцията и когато се запознаеш с реалните условия на място.Помоему, опитай.Трябва да опиташ, за да имаш опит.Дерзай! Опитвам да помогна с реални факти.Посочвам тях.Но от своя гледна точка.Не съм наясно какво очакваш, за да не бъдеш разочарован.Плащанията са редовни, има много плюсове фермата,най-вече отношение,но относно заплащане определено срещу труда, който влагаш и разходките по цял ден с тежък товар на плещите си, не е достатъчно, но вече заниси кой цени труда си и как; тъй че ако имаш оферта ти препоръчвам да я приемеш, особено ако нямаш опит,защото няма да получиш друга със сигурност, просто сезона на меките плодове отминава, а е трудно да се намери за овошки.И се надявам да споделиш своето виждане в темата по-нататък,за да помогнеш с мнението си на следващите.
Публикувано на 28-07-2017 13:47 | RE: Claybrook farm
Gogotanev
Потребител

Благодаря ти още веднъж
Публикувано на 31-10-2017 14:57 | RE: Claybrook farm
Gogotanev
Потребител

Изкарах голям късмет. Наистина нещата не са точно такива каквито ги представиха от агенцията.Ама карай . Истината е че работата е много тежка за жени според мен е убийствена. Като цяло фермата е добре отношението е на ниво. Има доста неуредици който лично на мен не ми харесаха.но като за първи път съм доволен.
Публикувано на 30-08-2018 18:16 | RE: Claybrook farm
Asq Atanasova
Потребител

Нещо ново за тази ферма имам оферта и се чудя дали става

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 16 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти