Форум >
Публикувано на 19-02-2020 18:24 | Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани във Великобритания.
Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани до работа във Великобритания.
Това става ясно от информацията, която пуликува Home Office (Министерство на вътрешните работи на Великобритания).
"The new single global system will treat EU and non-EU citizens equally. It will give top priority to those with the highest skills and the greatest talents,"
Съответно не е ясно кой ще работи във фермите, но един от плюсовете ще е, че заплащането за работа във фермите ще се повиши.
Но на този етап това означава само едно нещо. Че тази година е много вероятно да бъде последната възможност за работа във ферма за някои работници.
И все пак - има време, то ще покаже.
Това става ясно от информацията, която пуликува Home Office (Министерство на вътрешните работи на Великобритания).
"The new single global system will treat EU and non-EU citizens equally. It will give top priority to those with the highest skills and the greatest talents,"
Съответно не е ясно кой ще работи във фермите, но един от плюсовете ще е, че заплащането за работа във фермите ще се повиши.
Но на този етап това означава само едно нещо. Че тази година е много вероятно да бъде последната възможност за работа във ферма за някои работници.
И все пак - има време, то ще покаже.
Публикувано на 20-02-2020 10:37 | RE: Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани във Великобритания.
Иво мойте уважения но аз не мисля, че ще спрат да им трябват работници по фермите. Няма кой да им събира културите твърди и меки плодове
Аз си мисля, че ще е както по-рано беше споменато - с работни карти или работни визи
Ако не допускат ниско клафицираната работна ръка, така наречените на нашия език '' пикъри'' няма кой да го работи това
Аз си мисля, че ще е както по-рано беше споменато - с работни карти или работни визи
Ако не допускат ниско клафицираната работна ръка, така наречените на нашия език '' пикъри'' няма кой да го работи това
I'm not here, I live in the future?
Публикувано на 20-02-2020 12:22 | RE: Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани във Великобритания.
А тази точкова система, която мислят да въведат ще засегне ли българите, които имат статут за временна уседналост и работят по фермите?
Публикувано на 20-02-2020 15:01 | RE: Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани във Великобритания.
@emo-ivanov, това са фактите от изнесената информация.
@Djakaranda, тези със статут на уседналост не би трябвало да се присесняват от нищо, нали това е целта на този статут. Същвременно такива хора би трябвало да могат да си намерят и по-добра работа от ферма, но пък всеки си знае какво му харесва да работи.
@Djakaranda, тези със статут на уседналост не би трябвало да се присесняват от нищо, нали това е целта на този статут. Същвременно такива хора би трябвало да могат да си намерят и по-добра работа от ферма, но пък всеки си знае какво му харесва да работи.
Публикувано на 21-02-2020 17:14 | RE: Нискоквалифицираните работници няма да бъдат допускани във Великобритания.
Благодаря,то времето ще покаже
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители