Форум >
Публикувано на 08-04-2020 14:08 | Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
Няма ли злоупотреба (водене на фиктивни служители).
Публикувано на 09-04-2020 09:21 | RE: Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
Не, няма такава възможност.
Публикувано на 09-04-2020 11:32 | RE: Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
За кое точно няма възможност, за актуализация на теми или за злоупотреба с ЕГН лични данни?
Публикувано на 09-04-2020 12:00 | RE: Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
Няма възможност за злоупотреби.
За актуализации на теми - какво имате предвид?
За актуализации на теми - какво имате предвид?
Публикувано на 09-04-2020 14:37 | RE: Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
Благодаря, вярвам ви защото имам добро впечатление от сайта ви.
Актуализация, може би нямам реално съществено предложение, смисъл говоря за публикуване отново на теми защото гледам в менюто теми от доста отдавна и ги прескоча, зачета се в коментари и после забелязвам че са от преди години. Може би аз се нуждая от актуализация и всичко е ок тук :-)
Актуализация, може би нямам реално съществено предложение, смисъл говоря за публикуване отново на теми защото гледам в менюто теми от доста отдавна и ги прескоча, зачета се в коментари и после забелязвам че са от преди години. Може би аз се нуждая от актуализация и всичко е ок тук :-)
Публикувано на 09-04-2020 15:39 | RE: Може ли актуализация на тема(и), Нормално ли е да си даваме ЕГН във формуляра за кандидатстване?
Сложно е да се прецени кое е старо и неактуално и кое е старо и актуално. От тази гледна точка все сам трябва да проверява актуалността на данните.
В по-голямата си част - съдържанието е генерирано от потребителите на форума.
В по-голямата си част - съдържанието е генерирано от потребителите на форума.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители