Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!

страница 4 от 13

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 18-01-2010 11:41 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
jivko
Потребител

здравната карта не е задължителна но е добре да я има6.работата е там 4е не навсякаде я признават.бях в словения миналата година и ми се наложи да ползвам лекар 2 пъти с картата не съм пла6тал абсолютно ни6то нито на лекаря нито в аптеката.но пък в франция не е така там си пла6та6 вси4ко и не я признават,за англия незнам как е някой ако знае да пи6е да знаем дали има смисъл да си вадим.и о6те не6то до BUDDY -картата се издава за една година незнам за6то при теб е станало така не6то са те метнали

Публикувано на 18-01-2010 11:48 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
egoisto
Потребител
vizong1

a kolko meseca na zat gledat dali si pla6tal osigorovki
Редактирано от egoisto на 18-01-2010 11:55
Публикувано на 18-01-2010 11:53 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не си плащал и в аптеката?

Публикувано на 18-01-2010 11:58 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
vlado
Потребител

Абе пунта мара е тая карта, ама май боклуците ще ни принудят да я вадим. no
Публикувано на 18-01-2010 17:09 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
jivko
Потребител

до ivo -да, не съм пла6тал в АПТЕКА нито аз нито мои колеги на които 4есто им се налага6е 4ак аз се о4удих но така беше.
Публикувано на 23-01-2010 19:20 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
HenryII
Потребител

Току що по БТВ каэаха , че без здравна карта , няма да поэволят никой да напуска страната.Целта била събираемост на невнесните вноски. А това говедо , министъра на здравеопаэването най- нагло лъжеше преэ цялото време ,че не била эадължителна.И евентуално след 1 април , ако не се внесели промени в закона ,си оставало эадължителна .Пълна гавра
Публикувано на 23-01-2010 19:52 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
kaka_draka
Потребител

дааа....значи, да обобщим - кой каквото и да разправя, вие се сещайте, че става дума за пари...да се напълни хазната, това е най-важното, а че е за сметка на нашите права на свободно движение извън границите на държавата, не е важно.... аз имам предложение, но едва ли в парламента някой ще се сети, че може да се приложи - съгласна съм доброволно да декларирам, че няма да ползвам услугите на здравната каЦа, докато съм в чужбина, и толкоз...Дали пък не може, а? а в UK може и без нея да получи човек медицинска помощ, това е проверено лично от мен миналата година
Публикувано на 23-01-2010 19:58 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
HenryII
Потребител

И аэ не съм съгласен да плащам за нещо , което не ползвам , но никой не те пита!Тия от Герб се оказаха най- големите фашисти от всички досега. Съжалявам , че направих грешката да се върна в Булгаристан. Това повече няма да се повтори със сигурност.Каэаха , че това противоречало на някакъв закон за свободно движение на гражданите , но въпреки това картите ще се изисквали на границата задължително.Това , ако не е фашизъм , не знам кво е .Тая държава от ден на ден затъва в собствените си лайна .
Публикувано на 23-01-2010 20:05 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
kaka_draka
Потребител

и аз това си мисля, дали пък не може да се направи нещо? не ми се ще да вярвам, че сме чак толкова sleeping in fire племе, че да плащаме за нещо, дето няма да ползваме, а на всичкото отгоре и да ни държат като крепостни селяни, дето не са се откупили от господаря си
Публикувано на 23-01-2010 20:14 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
HenryII
Потребител

Ами , хората в чужбина протестират и стачкуват за най- малкото нещо , само тука ни мачкат както си искат.В Англия 2 месеца бяхме в една ферма и всеки ден новините на ББС започваха със стачката на Пощата.Ето и гърците с тия блокади.Ако се дигнат хора да протестират веднага ще измислят поправка , щото ще си затреперят за топлите местенца да не се повтори историята от 1996 да им пламнат гъэовете на дебилите и да ги държат залостени в народното събрание бесните тълпи.
Редактирано от HenryII на 23-01-2010 20:15

страница 4 от 13

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 71 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти