Форум >
Публикувано на 24-01-2010 10:55 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Аз съм си вадилаот началото на януари 2009 г Струва 0.12 ст една снимка или две не си спомням.Срока на тази здравно европейска карта е 1 год.Изтече ,но аз така и не заминах за Германияи картата ми изтече.Сега съм подала документи за бригада в Англия и сигурно ще трябва да си вадим.Осигуровките ти трябва да са платени !!!Срока за издаване е 1 месец поне преди една година така беше ескпресна нямаше.Те от началото на 2009 г го ваведоха това !Тя почти не ти служи там!Ако те заболи зъб плащаш си и то яко!
Публикувано на 24-01-2010 12:17 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
не става въпрос какво покрива в чужбина тая карта.Ясно е , че нищо.Трябва да си голям наивник да вярваш , че тия смешни 16 лв ще покрият лечение в Англия.Въпроса е , че никой няма право да те задължава ида ти нарежда с ботуша на шията какво даправиш със эдравето си.Аз в болница не съм стъпвал от детството си и когато ми се наложи да хода в поликлиника за настинка си плащам прегледи и всичко и не роптая , щото ми се случва веднъж на 3 години.Но да плащам за нещо , което де факто не ползвам , за да има пари за лечение на битови алкохолици с цироэа на черния дроб , просто няма да стане.
Публикувано на 24-01-2010 12:36 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Не, би трябвало да покрива.
Цялата работа е, че за да я извадиш трябва да си плащал последните 3 години.
А, като се има предвид, че точно тези, ходещите в чужбина не са плащали, то е ясно, чес е очакват сериозни постъпления.
И естествено е ясно, че няма да се налага толкова често да се поемат разноски в чужбина.
Цялата работа е, че за да я извадиш трябва да си плащал последните 3 години.
А, като се има предвид, че точно тези, ходещите в чужбина не са плащали, то е ясно, чес е очакват сериозни постъпления.
И естествено е ясно, че няма да се налага толкова често да се поемат разноски в чужбина.
Публикувано на 24-01-2010 13:05 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
izbinqvam se,no sviknax na latinitsa i ako piga na kirilitsa trqbva da piga mnogo vreme.Tova s tezi E3ok e golqma pomiq.Az gte si pravq edno izsledvane i zaradi napravlenieto trqbva da platq za zdravni osigurovki ot 4ti mesets minalata godina.Oba4e razbrax 4e s dok.E104,mogat da mi priznaqt zdr.osigurovki i staja v Bg.Ta se 4udq dali da podam do Angliq zaqvlenie za E104 i kolko vreme gte me motaqt ili da se brakna v djoba i da si platq zdr. os-ki za 6 mese4niq prestoi v u.k.
Публикувано на 24-01-2010 13:06 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
vsi4ko e da si suberat parite za osigurovki,,,,,,,,,za6toto nqma ot kade da vzemat ve4e,,,be6e 3 meseca nazad,,,posle 6 ,sega 3 godini ,,sled nqkoi den 6te iskat vsi4ko,,,,,,,,tova e qsno,,,,,,,,,NO NIE NE PRAVIM NI6TO A SE SAGLASQVAME S TEZI PLAHOVE ,,,,,,,NAPRAVETE PODPISKA SRE6TU TOVA ,,,,,,,,NIKOI NE MOJE DA NI ZADALJAVA DA PLA6TAME ZA NE6TO KOETO NE SME POLZVALI.,,,,,,,,,,
Публикувано на 24-01-2010 13:10 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
az sam saglasen na podpiska no trqbva da se saberem pove4e xora*rules*
Публикувано на 24-01-2010 13:51 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
хайде - вече има подписка
Публикувано на 24-01-2010 13:56 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
за да ви признаят здравните осигуровки от такс офиса се взема Е104, а за стаж и соц. осигуровки документа е Е103. Попълва се и се праща в такс офис, който се занимава с чуждестранни работници, не всеки обработва такива формуляри, на мен ми дадоха инфо за Stoke-on -Trent, сега се ядосвам, че ме домързя да се занимавам с бумащини
Публикувано на 24-01-2010 15:14 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
http://www.bgben.co.uk/
Ето тук влязох и си изтеглих най-новия брой на вестника , безплатно и открих статия за въпросните ЕЗОК карти.Подробна е и ще Ви даде отговор на всички поставени тук въпроси.
http://www.nhif.bg/bg/d_news.phtml?ID=819
Този линк е към информация за това коя фирма в БГ има договор със Здравната каса за издаването на тези карти.
Благодарсности приемам по всяко време!
Ето тук влязох и си изтеглих най-новия брой на вестника , безплатно и открих статия за въпросните ЕЗОК карти.Подробна е и ще Ви даде отговор на всички поставени тук въпроси.
http://www.nhif.bg/bg/d_news.phtml?ID=819
Този линк е към информация за това коя фирма в БГ има договор със Здравната каса за издаването на тези карти.
Благодарсности приемам по всяко време!
Публикувано на 24-01-2010 15:17 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
nie ne postavqme vaprosi tuk...........prosto sme protiv tova,,,,,,,,ne6to ne si razbrala.........
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители