Форум >
Публикувано на 24-02-2010 15:47 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
за подобен вид заверки 20-30 лв за шофьорска книжка ми взеха 20тина лв
Публикувано на 02-03-2010 15:32 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
az zamianavam na 01.05 .2010g. emi az pro4etoh v http://ezok.bg/ ne pi6e ne6to za UK(Obedineno kralstvo)...tez zdravni karti zadiljitelnili sa za nas....?Molq nqkoq da pi6e po temeta po-podrobno...!!!
Публикувано на 02-03-2010 17:00 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Бе 12 ст струва картата ама трябва да си платиш здравните осигуровки
Публикувано на 02-03-2010 22:29 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
ako има някой,който е заминал без да си е платил здр.вноски,нека оише.Много моля!
Публикувано на 02-03-2010 23:51 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Е, кой ще те проверява дали си си платил зд. осигуровки на границата, то си е за тебе. Аз като исках да ми правят Европейска здравна карта, не ми искаха никакъв документ дали са ми платени.
Публикувано на 03-03-2010 08:46 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
ПИТАМ,ЗАЩОТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДИ МЕСЕЦ ПОКАЗАХА ЕДИН ЧОВЕК ,КОИТО СА ГО ВЪРНАЛИ ОТ ГРАНИЦАТА.
Публикувано на 05-03-2010 23:17 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
Antilopata писа:
Е, кой ще те проверява дали си си платил зд. осигуровки на границата, то си е за тебе. Аз като исках да ми правят Европейска здравна карта, не ми искаха никакъв документ дали са ми платени.
да и на мен, просто ме пита дали съм с прекъснати или непрекъснати права.
Казах, че съм с непрекъснати и подадох. Сега само чакам да я издадат и си я вземам
Публикувано на 05-03-2010 23:27 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
kato podade6 dokumentite e hubavo i da dad6 uverenie ot nap 4e si s neeprekasnati prava,za6toto dokato ot4etat v sistemata i mogat da ti pratqt pismo 4e nqma da ti zidadat karta...otli4en opit....palni idioti sa taq zdravna kasa
Публикувано на 17-03-2010 13:22 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
След като прочетох цялата тема плюс още няколко публикаций в други сайтове достигнах до извода че здравната карта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и съответно отидох да си извадя и аз.Но бях приятно изненадан като отидох във фирма КИМ 2000 и преди мен на опашаката имаше само 150 човека ,съотвено трябва да се заредите с огромна доза търпение и ще стане
Публикувано на 17-03-2010 13:48 | RE: БЕЗ ЗДРАВНА КАРТА НЯМА ЧУЖБИНА !!
za anglia zdravnata karta ne vaji
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители