Форум >
>
Живот в България >
Тема: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?

страница 1 от 5

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 25-02-2010 21:55 | Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Cekata
Потребител

Значи аз си дойдох преди около 5 месеца от бригада.В началото си мислех че , за няколко месеца в друга страна с друга култура и тем подобни,мирогледът ми до някуде се е променил и наистина е така до някъде, но но след няколко месеца в София и заобикалящата ме среда ме направи същият какъвто бях преди и мн се озлубявам,незнам за другите но аз тук специялно мн. се озлубявам, и като цяло близкото ми бъдеще колкото и да ми се иска не го виждам в БГ.sad

Публикувано на 25-02-2010 22:10 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Antilopata
Потребител

Cekata, намери си едно гадже тука в Бг и си гледай живота. Тази година няма ли да ходиш пак на бригада? Тъкмо малко ще измъкнеш от обстановката тука!

Публикувано на 25-02-2010 22:27 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Cekata
Потребител

Мииии значи на бригада може и да не замина но мисля май месец да духвам,имам познати тъй че най късно да пробвам нещо различно.Все пак човек ако не пробва,няма как да разбере.Смисъл пробвах с бригадата но това е временно.А пък за гадже , ''Мацко Антилопке'' не е до това въпроса като цяло...Може и да имам но това не значи че съм удовлетворен.......
Смисъл мяма как да ме разбереш като не ме познаваш....
Редактирано от Cekata на 25-02-2010 22:30
Публикувано на 25-02-2010 22:58 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Antilopata
Потребител

И аз съм на мнение че трябва да се опитва, дори и да изглежда нещо нелогично да се прави, по добре опитай, да си почувсваш ти добре че си пробвал. Иначе всеки си има различни приоритети в живота, ама то все май нещо ни липсва. Трябва да улучим златната среда!car2
P.S. Да ти кажа на маса като седна много ми вървят тез приказки за живота и т.н. Обади се на някой купон да разтегнем някой и друг локум!laughlaughlaugh

Публикувано на 25-02-2010 23:08 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Cekata
Потребител

Ми да кажем утре ще има купон тук в ''България'' в ''София'' а за златната среда си права но мн. малко хора я целятwink купона е в Д2 чакаме те ...в 8
Публикувано на 26-02-2010 07:07 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
ruslana_bg
Потребител

aqde Sofianci..."Cekata"..Ne se pritesnqvm vsi4i v jivota otminava....v moneta i az taka se 4ustvam dizkonfortno v BG,i pak si 4akam ma mesec za da zamina pak na brigada...!!!
Публикувано на 26-02-2010 08:50 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Как... знам ли и аз как ми се струва...
фифти фифти...

Публикувано на 26-02-2010 09:01 | RE: Как ви се струва живота в България в момента като цяло...?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

България що е в кавички?
В момента живота в България ми се струва абсурден, тук не става въпрос за живот, а за оцеляване.

Редактирано от Fairy на 26-02-2010 09:07
Публикувано на 26-02-2010 09:04 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
curata
Потребител

мислех,че аз след тези бригади съм мръднала,но сега ми е ясно.Може и да не ни се вярва,но това съприкосновение с другия свят ни променя .Първия път /първите 2 месеца/само мислех как ще се върна в Б-я и край.След това и досега се улавям ,че мисля за Англия като за свой дом.На мен ми е добре там-спокойно,сигурно,уютно,забавно,интересно.Броя дните до заминаването.Чак ми е съвестно пред близките ми.
Публикувано на 26-02-2010 17:39 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
mili
Потребител

Fermerkata писа:
България що е в кавички?
В момента живота в България ми се струва абсурден, тук не става въпрос за живот, а за оцеляване.

Напълно съгласна съм с Fermerkata Не знам дали както прогнозират до 15-20 години държавата ни ще се казва Булгаристан, но определено живеем в Абсурдистан откъдето и да го погледнеш...

страница 1 от 5

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 133 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти