Форум >
Публикувано на 25-02-2010 21:55 | Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Значи аз си дойдох преди около 5 месеца от бригада.В началото си мислех че , за няколко месеца в друга страна с друга култура и тем подобни,мирогледът ми до някуде се е променил и наистина е така до някъде, но но след няколко месеца в София и заобикалящата ме среда ме направи същият какъвто бях преди и мн се озлубявам,незнам за другите но аз тук специялно мн. се озлубявам, и като цяло близкото ми бъдеще колкото и да ми се иска не го виждам в БГ.
Публикувано на 25-02-2010 22:10 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Cekata, намери си едно гадже тука в Бг и си гледай живота. Тази година няма ли да ходиш пак на бригада? Тъкмо малко ще измъкнеш от обстановката тука!
Публикувано на 25-02-2010 22:27 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Мииии значи на бригада може и да не замина но мисля май месец да духвам,имам познати тъй че най късно да пробвам нещо различно.Все пак човек ако не пробва,няма как да разбере.Смисъл пробвах с бригадата но това е временно.А пък за гадже , ''Мацко Антилопке'' не е до това въпроса като цяло...Може и да имам но това не значи че съм удовлетворен.......
Смисъл мяма как да ме разбереш като не ме познаваш....
Смисъл мяма как да ме разбереш като не ме познаваш....
Редактирано от Cekata на 25-02-2010 22:30
Публикувано на 25-02-2010 22:58 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
И аз съм на мнение че трябва да се опитва, дори и да изглежда нещо нелогично да се прави, по добре опитай, да си почувсваш ти добре че си пробвал. Иначе всеки си има различни приоритети в живота, ама то все май нещо ни липсва. Трябва да улучим златната среда!
P.S. Да ти кажа на маса като седна много ми вървят тез приказки за живота и т.н. Обади се на някой купон да разтегнем някой и друг локум!
P.S. Да ти кажа на маса като седна много ми вървят тез приказки за живота и т.н. Обади се на някой купон да разтегнем някой и друг локум!
Публикувано на 25-02-2010 23:08 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ми да кажем утре ще има купон тук в ''България'' в ''София'' а за златната среда си права но мн. малко хора я целят купона е в Д2 чакаме те ...в 8
Публикувано на 26-02-2010 07:07 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
aqde Sofianci..."Cekata"..Ne se pritesnqvm vsi4i v jivota otminava....v moneta i az taka se 4ustvam dizkonfortno v BG,i pak si 4akam ma mesec za da zamina pak na brigada...!!!
Публикувано на 26-02-2010 08:50 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Как... знам ли и аз как ми се струва...
фифти фифти...
фифти фифти...
Публикувано на 26-02-2010 09:01 | RE: Как ви се струва живота в България в момента като цяло...?
България що е в кавички?
В момента живота в България ми се струва абсурден, тук не става въпрос за живот, а за оцеляване.
В момента живота в България ми се струва абсурден, тук не става въпрос за живот, а за оцеляване.
Редактирано от Fairy на 26-02-2010 09:07
Публикувано на 26-02-2010 09:04 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
мислех,че аз след тези бригади съм мръднала,но сега ми е ясно.Може и да не ни се вярва,но това съприкосновение с другия свят ни променя .Първия път /първите 2 месеца/само мислех как ще се върна в Б-я и край.След това и досега се улавям ,че мисля за Англия като за свой дом.На мен ми е добре там-спокойно,сигурно,уютно,забавно,интересно.Броя дните до заминаването.Чак ми е съвестно пред близките ми.
Публикувано на 26-02-2010 17:39 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Fermerkata писа:
България що е в кавички?
България що е в кавички?
Напълно съгласна съм с Fermerkata Не знам дали както прогнозират до 15-20 години държавата ни ще се казва Булгаристан, но определено живеем в Абсурдистан откъдето и да го погледнеш...
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители