Форум >
Публикувано на 31-08-2010 08:45 | RE: Обява за работа в JOBS.BG
По лошото е че може и изобщо да не си намериш работа, и накрая да се съгласиш на варианта и за 200 лв
Публикувано на 31-08-2010 09:00 | RE: Обява за работа в JOBS.BG
Antilopata писа:
По лошото е че може и изобщо да не си намериш работа, и накрая да се съгласиш на варианта и за 200 лв
Абсолютно точно. Аз нямам никакви претенции за работата и пак 9месеца не можах да си намеря нищо.Накрая намерих някаква за 400 лв , но отказаха да ми дадат договор и ги отсвирих.Добре ,че после от Ай БИ СИ пратиха оферта.За няколко месеца ще се закърпи положението , но после пак нищо.Иначе ,работата в България е ,като почивка на курорт в сравнение с тая във фермите в Англия.
Публикувано на 26-03-2012 20:16 | RE: Обява за работа в JOBS.BG
Нищо не искат хората, скромно
Публикувано на 27-09-2012 18:57 | RE: Обява за работа в JOBS.BG
Няма значение какво си завършил в БГ единици са хората които аз познавам и да работят нещо което да им изкарва парите за сносен живот ... повечето си мълчиме и работиме за от 400 до към 600 макс ... Не е до образованието специално за БГ а до манталитета на българският БАЙ ти ГАНЬО работодател ... всеки тук шеф иска да е милионер с малко вложени пари да прави милиони после ! Е да ама не става ... трябва като имаш печалба да влагаш пари и в работниците си не да стоят на 1 заплата с години а и да ги осигуряваш на минимални прагове ! Държава няма ... няма кой да вкара в релси селските пръчки яхнали "фирмичките" си !
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители