Форум >
Публикувано на 08-04-2010 12:21 | Работа за студенти?
Реших, че подобна тема е полезна за повечето от студентите, които посещават форума.
Каква работа предпочитате, докато следвате? Какво сте работили?
Аз докато учех работех в интернет клуб.
Дневна, нощна - 2 дни почивка.
Спокойна работа - можех да си правя проектите по време на работа.
Работите ли "студентска" работа или след бригадата си почивате и си харчите парите?
Каква работа предпочитате, докато следвате? Какво сте работили?
Аз докато учех работех в интернет клуб.
Дневна, нощна - 2 дни почивка.

Спокойна работа - можех да си правя проектите по време на работа.

Работите ли "студентска" работа или след бригадата си почивате и си харчите парите?

Публикувано на 08-04-2010 12:44 | RE: Работа за студенти?
Аз първи курс бях промоутър за известно време, след това като тръгнах по бригади и като се върна си уча, не работя никъде и се издържам/харча с парите, които съм си изкарала.
Иначе по-скоро като ученичка си работех летата
Иначе по-скоро като ученичка си работех летата

Публикувано на 08-04-2010 13:57 | RE: Работа за студенти?
Последно в България работех 2004, бях 1-и курс и се изживявах като барманка 2 смяна до последен клиент, после персонала ходихме на по бира във Войводите на Гладстон... мммм живот си беше... Повечето познати след бригада не работят...
Публикувано на 08-04-2010 15:01 | RE: Работа за студенти?
Естествено че след бригада няма да работят, като са изкарвали по 1000 паунда на месец да ти работят в БГ за 300-400 лв ли искаш. ХАха 

Публикувано на 08-04-2010 15:29 | RE: Работа за студенти?
Хех, точно тогава е най-сладко. Изкарал си пари и си работиш спокойно за малко без да ти пука. 

Публикувано на 08-04-2010 20:24 | RE: Работа за студенти?
Докато бях студент бачках през почти цялтото ми следване като нощен администратор в един малък хотел във Варна,по 4-5 смени седмично.След 1та бригада в Аляска през 2008 като се върнах започнах пак работа там за няколко месеца колкото само да не си изхарча всички пари,ама след бригадата 2009 работя основно над себе си 
*kitara*.gif)

.

*kitara*.gif)

.Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 26-04-2010 17:16 | RE: Работа за студенти?
Аз си чупя мивки и лепя плочки, фаянсаджия съм 
То с тези уникални заплати се опитват да ни изгонят всички от България.
До сега намирах спасение в строителството, но вече и при нас се оакаха нещата и сега незнам кво ще се прави....
яхам метлата и хващам гората

То с тези уникални заплати се опитват да ни изгонят всички от България.
До сега намирах спасение в строителството, но вече и при нас се оакаха нещата и сега незнам кво ще се прави....
яхам метлата и хващам гората
Публикувано на 07-01-2011 10:58 | RE: Работа за студенти?
аз след първата си биргада започнах работа и успях да си затворя парите, но след втората няма работа и направо фъркат фъркат тея пари, ужассс
Публикувано на 18-01-2011 15:54 | RE: Работа за студенти?
здравейте , искам да попитам , понеже доста се рових , някой запознат ли е има ли възможност за това лято да се замине някъде д се работи , студент съм ама задочно , така че тия програми не ми вършат работа, като махнем това за Дания което гледах и което не се знае изобщо дали ще се случи, аджаба някой знае ли сайт или тем подобно където можеш да разбереш ще е или няма да е това лято ползотворно?
Публикувано на 18-01-2011 16:02 | RE: Работа за студенти?
За Англия не е необходимо да си студент, за да заминеш.
п.п. Нека тук си остане само за работата на студентите в БЪЛГАРИЯ. След бригадата. Достатъчно теми има за Англия. Пък и днес се изписа доста информация. Чети.
п.п. Нека тук си остане само за работата на студентите в БЪЛГАРИЯ. След бригадата. Достатъчно теми има за Англия. Пък и днес се изписа доста информация. Чети.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД