Форум >
Публикувано на 04-02-2011 15:39 | Тото - Джакпот - България
Пускате ли тото? 
Тия милиони ако ги вземете кво ще направите?
Щом и чужденците почнаха да пускат тото у нас... яко пари се наливат в държавата - респективно се източват парите на обикновения човечец.
Вярвате ли в тотото?.gif)

Тия милиони ако ги вземете кво ще направите?

Щом и чужденците почнаха да пускат тото у нас... яко пари се наливат в държавата - респективно се източват парите на обикновения човечец.

Вярвате ли в тотото?
.gif)
Публикувано на 04-02-2011 15:45 | RE: Тото - Джакпот - България
Още една от най-големите лъжи в нашата странна, категорично никой не печели от тото вече, някой си пълнят джобовете за сметка на другите 

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 04-02-2011 16:34 | RE: Тото - Джакпот - България
абсолютно съм съгласна......не е истина колко народ си пуска тото а един фиш е около 2лв. Пълним на някого джоба пак. Последния голям джакпот като падна и никой не го потърси, доста гнило ми се видя. А като не се потърси печалбата до 45 дена и уж оставал за държавната хазна 

Публикувано на 04-02-2011 16:41 | RE: Тото - Джакпот - България
Печеля джакпота в неделя, после една бригада в Ингланд и след това се пенсионирам. 

Публикувано на 04-02-2011 17:05 | RE: Тото - Джакпот - България
Sapphira писа:
абсолютно съм съгласна......не е истина колко народ си пуска тото а един фиш е около 2лв. Пълним на някого джоба пак. Последния голям джакпот като падна и никой не го потърси, доста гнило ми се видя. А като не се потърси печалбата до 45 дена и уж оставал за държавната хазна

оооо това ти се е видяло гнило ли, ми спомняш ли си като се бяха паднали в 2 поредни тиража едни и същи числа, е там направо си смърдеше!

Редактирано от alexxg на 04-02-2011 17:05
Публикувано на 04-02-2011 17:21 | RE: Тото - Джакпот - България
Имам приятел на които на майка му се падна преди 6-7 години 6-ца.Тогава жената продаваше вестници в едно павилионче и към днешна дата отново продава вестници.Вярвам че 6-ци се падат,а че има и измами някой път има си най вероятно,иначе тези по 2 лева за фишче отиват за БГ спорта,за премии на олимпийски шампиони в борбата,щангите преди,лека атлетика и т.н.някои хора отново приказват глупости и после се чудят що им се смеят.Да-има понякога измами,но да казваш че пълниш на някои джоба като това е тото е едно от малкото държавни неща останали в БГ....
P.С.аз играя в bet365 бих казал че съм доволен и то доста,там сам си искарвал такива пейслип-ове които фармата не ми е давала в УК

P.С.аз играя в bet365 бих казал че съм доволен и то доста,там сам си искарвал такива пейслип-ове които фармата не ми е давала в УК

Публикувано на 04-02-2011 17:42 | RE: Тото - Джакпот - България
абе оставете тази работа тотото нее лошо нешто но не и българия аз не пу6там 6тото не си струва незнам каде отиват тези пари но и да знаех пак няма да пусна с тези ексцеси които станаха неси струва дори и една стотинка да дадеш
Публикувано на 04-02-2011 18:21 | RE: Тото - Джакпот - България
Хей здравейте и от мен
и аз съм от онези вярващите в чудеса които се надяват да спечелят 6-ца. Да си призная не съм от постоянните играчи но за последната една година/считано от днес/ съм пуснала общо 4 фиша
но и да се върна на тотото преди време си спомням че в часа по математика изчислявахме каква е вероятността да ти се падне 6-ца и имам спомен че беше нещо около 1 на 13 милн и 400 хиляди или нещо такова та ако пуснете толкова фишчета ще успеете а едно фишче е всяка колконка по 0.7лв тоест 4*0.7=2.8
Успех на играещите
И дано спечелите аз не успях 
и аз съм от онези вярващите в чудеса които се надяват да спечелят 6-ца. Да си призная не съм от постоянните играчи но за последната една година/считано от днес/ съм пуснала общо 4 фиша
но и да се върна на тотото преди време си спомням че в часа по математика изчислявахме каква е вероятността да ти се падне 6-ца и имам спомен че беше нещо около 1 на 13 милн и 400 хиляди или нещо такова та ако пуснете толкова фишчета ще успеете а едно фишче е всяка колконка по 0.7лв тоест 4*0.7=2.8 Успех на играещите
И дано спечелите аз не успях 
Публикувано на 04-02-2011 18:26 | RE: Тото - Джакпот - България
В повечето случаи печелят именно хора които рядко играят или с по-обикновенни фишове с по 1-2 колконки или с еденичен фиш.......тези по хазартните личности обикновенно са само спонсори с парите си но.........нищо не се знае де,на всеки му се иска да сънува числата или да получи някво привидение в мрака хахаха но уви....затова съсредоточете се в тия бригади и да не си отклоняваме вниманието 

Публикувано на 04-02-2011 18:57 | RE: Тото - Джакпот - България
Тотооооооооооооооооо .............. ! Тото ! Къде ми е палтото ?

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД