Форум >
>
Живот в България >
Тема: Тото - Джакпот - България

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 04-02-2011 15:39 | Тото - Джакпот - България
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Пускате ли тото? laugh
Тия милиони ако ги вземете кво ще направите?

Щом и чужденците почнаха да пускат тото у нас... яко пари се наливат в държавата - респективно се източват парите на обикновения човечец.

Вярвате ли в тотото?

Публикувано на 04-02-2011 15:45 | RE: Тото - Джакпот - България
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

Още една от най-големите лъжи в нашата странна, категорично никой не печели от тото вече, някой си пълнят джобовете за сметка на другите

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 04-02-2011 16:34 | RE: Тото - Джакпот - България
Sapphira
Потребител

абсолютно съм съгласна......не е истина колко народ си пуска тото а един фиш е около 2лв. Пълним на някого джоба пак. Последния голям джакпот като падна и никой не го потърси, доста гнило ми се видя. А като не се потърси печалбата до 45 дена и уж оставал за държавната хазна
Публикувано на 04-02-2011 16:41 | RE: Тото - Джакпот - България
vlado
Потребител

Печеля джакпота в неделя, после една бригада в Ингланд и след това се пенсионирам. laughwink
Публикувано на 04-02-2011 17:05 | RE: Тото - Джакпот - България
alexxg
Потребител

Sapphira писа:
абсолютно съм съгласна......не е истина колко народ си пуска тото а един фиш е около 2лв. Пълним на някого джоба пак. Последния голям джакпот като падна и никой не го потърси, доста гнило ми се видя. А като не се потърси печалбата до 45 дена и уж оставал за държавната хазна

оооо това ти се е видяло гнило ли, ми спомняш ли си като се бяха паднали в 2 поредни тиража едни и същи числа, е там направо си смърдеше! laugh
Редактирано от alexxg на 04-02-2011 17:05
Публикувано на 04-02-2011 17:21 | RE: Тото - Джакпот - България
iztrit-profil
Потребител

Имам приятел на които на майка му се падна преди 6-7 години 6-ца.Тогава жената продаваше вестници в едно павилионче и към днешна дата отново продава вестници.Вярвам че 6-ци се падат,а че има и измами някой път има си най вероятно,иначе тези по 2 лева за фишче отиват за БГ спорта,за премии на олимпийски шампиони в борбата,щангите преди,лека атлетика и т.н.някои хора отново приказват глупости и после се чудят що им се смеят.Да-има понякога измами,но да казваш че пълниш на някои джоба като това е тото е едно от малкото държавни неща останали в БГ....
P.С.аз играя в bet365 бих казал че съм доволен и то доста,там сам си искарвал такива пейслип-ове които фармата не ми е давала в УК laugh
Публикувано на 04-02-2011 17:42 | RE: Тото - Джакпот - България
grozniq
Потребител
grozniq851 https://facebook.com/emil ivov

абе оставете тази работа тотото нее лошо нешто но не и българия аз не пу6там 6тото не си струва незнам каде отиват тези пари но и да знаех пак няма да пусна с тези ексцеси които станаха неси струва дори и една стотинка да дадеш
Публикувано на 04-02-2011 18:21 | RE: Тото - Джакпот - България
Darkwoman_bs
Потребител

Хей здравейте и от мен и аз съм от онези вярващите в чудеса които се надяват да спечелят 6-ца. Да си призная не съм от постоянните играчи но за последната една година/считано от днес/ съм пуснала общо 4 фиша но и да се върна на тотото преди време си спомням че в часа по математика изчислявахме каква е вероятността да ти се падне 6-ца и имам спомен че беше нещо около 1 на 13 милн и 400 хиляди или нещо такова та ако пуснете толкова фишчета ще успеете а едно фишче е всяка колконка по 0.7лв тоест 4*0.7=2.8
Успех на играещите И дано спечелите аз не успях wink
Публикувано на 04-02-2011 18:26 | RE: Тото - Джакпот - България
iztrit-profil
Потребител

В повечето случаи печелят именно хора които рядко играят или с по-обикновенни фишове с по 1-2 колконки или с еденичен фиш.......тези по хазартните личности обикновенно са само спонсори с парите си но.........нищо не се знае де,на всеки му се иска да сънува числата или да получи някво привидение в мрака хахаха но уви....затова съсредоточете се в тия бригади и да не си отклоняваме вниманието
Публикувано на 04-02-2011 18:57 | RE: Тото - Джакпот - България
andreevin
Потребител

Тотооооооооооооооооо .............. ! Тото ! Къде ми е палтото ?laugh

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 53 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти