Форум >
Публикувано на 28-02-2011 17:21 | Моите причини да (не) остана в България!
ОБИЧАМ СТРАНАТА, МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА !!!!http://vbox7.com/play:01fd8b4e............

Публикувано на 28-02-2011 17:31 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Всичко за което се сетиш.Безброй са причините.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-02-2011 18:04 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Така и не разбрахме какви са твоите причини да (не) останеш в България, Калс...
Обичаш ли родината, мразиш ли държавата... Я сподели, като пускаш тема...
Обичаш ли родината, мразиш ли държавата... Я сподели, като пускаш тема...

Публикувано на 28-02-2011 18:06 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Welcome back Mr.Kals! 
Беше зачезнал, а то какво било... напуснал си Плевен?

Беше зачезнал, а то какво било... напуснал си Плевен?

Публикувано на 01-03-2011 14:38 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
мисля че клипчето говори само по себе си какжо мисля................

Публикувано на 01-03-2011 16:49 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Еми съжалявам наистина, има много верна неща, даже много спестени! Само дето сме си виновни ЕДИНСТВЕНО НИЕ!!! САМО И ЕДИСТВЕНО НИЕ!
Сега ще обясня малко за реалноста, пък вече всеки да си прецени... не аз няма да говоря за ченгето дето му дадох 20лв понеже нямах винетка- това са глупости!
Унгария, Чехия, Полша, Литва, Латвия, Естония, Словакия... и България.
Това са страните от бившия соц блок,разбира се има и още но да се спрем на тези... всички те са развивани по един и същи начин в продължение на почти 50 години, понеже социалистическа система е идентична навсякъде.. от панелките до заводите и законите!
Знаете ли че в Литва и Латвия минималната заплата е над 500лв, с две думи във всички тези страни вземат повече от два пъти от нас и забележените, че ние преди 20 години бяхме на едно с тях, може би само Полша беше малко по-добре! Дори пред много от тях имахме плюсове като атомната енергия и редица още неща с които можехме да се похвалим! Само че какво стана.. разпадна се блока и започнаха реформи, при нас реформите протекоха така - БКП се преимунува на БСП и така се яви наследник!
1991 - Първо демократично правителство СДС, но забележете БСП има почти равни главсове със СДС! Тоест голяма част от хората НЕ искат реформи!
1994 - Избори.. българския народ тотално НЕ иска реформи, Избира БСП с почти двойно повече гласове от тези на СДС
1997 - Супер инфлация, БСП не може да се справи, цари хаус.. свалени са със сила от властта... има избори, българския народ ИСКА реформи, не иска да чуе за БСП, избира ОДС/СДС с повече от двойна преднина над БСП!
2001 - Българския народ избира Симеон 2, с надеждата да ни прави за 800 дни
2002 - Избраме за президент член на БСП и бивш член на БКП, Георги Първанов, само 5 години след масираните протести срещу БСП.
2005 - Избори, българския народ вече въздиша по миналото време и цената на баничките през 1980г и заради късата си памет избира БСП с надеждата пак да дойде харабията.
2007 - Пак избираме Георги Първанов за президент, все още вярваме, че цената на баничките ще падне.
2009 - Бълграския народ иска реформи, рейтинга на БСП рязко спада, избира се партия ГЕРБ с голяма преднина пред БСП.
и така, кво викате за България ? Единствения виновнк че в момента сме на това дередже сме НИЕ! Съжалявам хора, но ние сме си прост народ, само това мога да ви кажа... хората от бившите соц блок, искаха ясни реформи и ги постигнаха! Една смешна Естония примерно в момента е с минимална заплата над 500лв, при нас е 250лв... а ние тука не знаем кво искаме 20 години
, толкова сме загубени че няма накъде и за това ще си остане на тоя хал! Естонците само за 4 години си повишиха минимималната заплата двойно до 500лв на месец, а ние тука се радвахме Станишев като я вдигаше с 20лв на година, бе кво да ви говоря не знам вече...
Сега ще обясня малко за реалноста, пък вече всеки да си прецени... не аз няма да говоря за ченгето дето му дадох 20лв понеже нямах винетка- това са глупости!
Унгария, Чехия, Полша, Литва, Латвия, Естония, Словакия... и България.
Това са страните от бившия соц блок,разбира се има и още но да се спрем на тези... всички те са развивани по един и същи начин в продължение на почти 50 години, понеже социалистическа система е идентична навсякъде.. от панелките до заводите и законите!
Знаете ли че в Литва и Латвия минималната заплата е над 500лв, с две думи във всички тези страни вземат повече от два пъти от нас и забележените, че ние преди 20 години бяхме на едно с тях, може би само Полша беше малко по-добре! Дори пред много от тях имахме плюсове като атомната енергия и редица още неща с които можехме да се похвалим! Само че какво стана.. разпадна се блока и започнаха реформи, при нас реформите протекоха така - БКП се преимунува на БСП и така се яви наследник!
1991 - Първо демократично правителство СДС, но забележете БСП има почти равни главсове със СДС! Тоест голяма част от хората НЕ искат реформи!
1994 - Избори.. българския народ тотално НЕ иска реформи, Избира БСП с почти двойно повече гласове от тези на СДС
1997 - Супер инфлация, БСП не може да се справи, цари хаус.. свалени са със сила от властта... има избори, българския народ ИСКА реформи, не иска да чуе за БСП, избира ОДС/СДС с повече от двойна преднина над БСП!
2001 - Българския народ избира Симеон 2, с надеждата да ни прави за 800 дни
2002 - Избраме за президент член на БСП и бивш член на БКП, Георги Първанов, само 5 години след масираните протести срещу БСП.
2005 - Избори, българския народ вече въздиша по миналото време и цената на баничките през 1980г и заради късата си памет избира БСП с надеждата пак да дойде харабията.

2007 - Пак избираме Георги Първанов за президент, все още вярваме, че цената на баничките ще падне.
2009 - Бълграския народ иска реформи, рейтинга на БСП рязко спада, избира се партия ГЕРБ с голяма преднина пред БСП.
и така, кво викате за България ? Единствения виновнк че в момента сме на това дередже сме НИЕ! Съжалявам хора, но ние сме си прост народ, само това мога да ви кажа... хората от бившите соц блок, искаха ясни реформи и ги постигнаха! Една смешна Естония примерно в момента е с минимална заплата над 500лв, при нас е 250лв... а ние тука не знаем кво искаме 20 години

Редактирано от alexxg на 01-03-2011 16:51
Публикувано на 01-03-2011 16:55 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Готин анализ направи. 
СДС, БСП...ТКЗС...все са клонинг на "бившите"... такава ни е участта просто.

СДС, БСП...ТКЗС...все са клонинг на "бившите"... такава ни е участта просто.

Публикувано на 01-03-2011 18:16 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Вижте това ако не сте го гледали... аз останах потресен 

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 01-03-2011 19:17 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Ето този план,наистина ще ни разкаже играта,подкрепям всички мнения за нашата управа.Жалко за високите ни сини планини...

Публикувано на 01-03-2011 19:28 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Ако този клип те потресе,аз мога да кажа само ЧЕТИ И ПЛАЧИ http://www.bgsviat.narod.ru/

Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители