Форум >
Публикувано на 24-02-2015 20:25 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Моите причини да не остана в България ли?
Глад,мизерия,живот без усмивка....
Тревоги за утре.
Невъзможност да живееш нормално и всекидневието ти е изпълнено със страх!
Глад,мизерия,живот без усмивка....
Тревоги за утре.
Невъзможност да живееш нормално и всекидневието ти е изпълнено със страх!
Публикувано на 24-02-2015 21:15 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Единственото хубаво нещо на Вулгария е , че си на 3000 + км от нея
Иначе , сериозно- в България живеят прилично и са доволни от живота само измекярите живеещи на кредити , ама дори и те ще трябва да се връщат един ден. А като гледам , как стремглаво държавата затъва към фалита , и кредитните лапачи ще потънат яко с нея.
Иначе , сериозно- в България живеят прилично и са доволни от живота само измекярите живеещи на кредити , ама дори и те ще трябва да се връщат един ден. А като гледам , как стремглаво държавата затъва към фалита , и кредитните лапачи ще потънат яко с нея.
Публикувано на 30-03-2015 03:57 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Като гледам все по на зле отиваме...
Публикувано на 30-03-2015 09:20 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Некаа хората, коио умеят само до псуват, по-добре да не пишат, излишно е! Ако ние не си оправим държава, няма кой друг! Хора, четете История!!!!!
Публикувано на 30-03-2015 16:34 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
който не харесва родината е смотаняк
Публикувано на 13-04-2015 10:03 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Мивка гледам навсякъде се вреш....Тая злоба ще те убие брат.Аман от мързелив и безочлив народец!Мнението ти грам не ме вълнува.За мен е важно да си оправя живота,а не мнението на мързели,които все друг им е крив,но ги мързи и гащето да си облекат сами!!!Манталитета ни е страшен,затова и до 10-15 г макс тука държава няма да има!Кадърните ще сме оправили навън и тук ще останат само узлобените и мързеливите,дашавераджиите за далаверки за жълти стотинки и ромите за желязо,за пребиване на хора за някой левец ...Ето затова се махам от България за да не ставам свидетел на упадъка и.
Публикувано на 14-04-2015 17:24 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
ти много летиш бе моме мари тръгнала да работи по фермите и се води кадърна смех смех смех
Публикувано на 16-04-2015 09:02 | RE: Моите причини да (не) остана в България!
Мивка и в темата за Айлънд ти го казах и тук ще го повторя!
За мен ти си пропаднал одавна в живота и в Англия!Сигурна съм,че на 100% живееш в някой коптор и злобата ти те е докарала до това дередже!Тук влизаш за да се подиграваш с хората и да избиваш комплексите си,но така няма да стане!Ние не сме ти виновни,че живота ти се е превърнал в един голям Т**ак!
Ние не сме ти виновни,че си ударил дъното и живота ти е загубил смисъл!
Ние не сме виновни,че за нищо не ставаш и мизерстваш някъде заврян и само тук имаш възможноста да избиваш злоба върху нас!
Да аз може да не ставам и да не съм кадърна,но злобата на мен ми е чужда!Следващият път като те видя да обиждаш хората ще направя така,че майка ти да я сърби гъзо от пладне до пладне нищо,че ще имам Бан...
Вреш се във всяка тема да обиждаш ,НО ПАК КАЗВАМ:
НИКОЙ НЕ ТИ Е КРИВ,ЧЕ ЖИВЕЕШ КАТО КУЧЕ И СИ ПРОПАДНАЛ ДО ТАКАВА СТЕПЕН,ЧЕ СИ СЕ ДОКАРАЛ ДО СЪСТОЯНИЕ ,В КОЕТО ДА СЕ ОПИТВАШ ДА УНИЖАВАШ ХОРАТА ВИРТУАЛНО,защото реално ще бъдеш смазан просто от силен характер като моя например,а тук зад монитора знаеш,че си недосегаем,но и това няма да е вечно!!!
Въпрос на време е да обидиш неправилният човек!Повярвай ми!!!
Спри се докато е време!
СПРИ ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА В ТОЗИ ФОРУМ!
За мен ти си пропаднал одавна в живота и в Англия!Сигурна съм,че на 100% живееш в някой коптор и злобата ти те е докарала до това дередже!Тук влизаш за да се подиграваш с хората и да избиваш комплексите си,но така няма да стане!Ние не сме ти виновни,че живота ти се е превърнал в един голям Т**ак!
Ние не сме ти виновни,че си ударил дъното и живота ти е загубил смисъл!
Ние не сме виновни,че за нищо не ставаш и мизерстваш някъде заврян и само тук имаш възможноста да избиваш злоба върху нас!
Да аз може да не ставам и да не съм кадърна,но злобата на мен ми е чужда!Следващият път като те видя да обиждаш хората ще направя така,че майка ти да я сърби гъзо от пладне до пладне нищо,че ще имам Бан...
Вреш се във всяка тема да обиждаш ,НО ПАК КАЗВАМ:
НИКОЙ НЕ ТИ Е КРИВ,ЧЕ ЖИВЕЕШ КАТО КУЧЕ И СИ ПРОПАДНАЛ ДО ТАКАВА СТЕПЕН,ЧЕ СИ СЕ ДОКАРАЛ ДО СЪСТОЯНИЕ ,В КОЕТО ДА СЕ ОПИТВАШ ДА УНИЖАВАШ ХОРАТА ВИРТУАЛНО,защото реално ще бъдеш смазан просто от силен характер като моя например,а тук зад монитора знаеш,че си недосегаем,но и това няма да е вечно!!!
Въпрос на време е да обидиш неправилният човек!Повярвай ми!!!
Спри се докато е време!
СПРИ ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА В ТОЗИ ФОРУМ!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители