Форум >
>
Живот в България >
Тема: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........

страница 2 от 13

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 17-12-2009 23:07 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
aamg3
Потребител

В Бг с тия заплатки само се съществува нищо не може да се задели ,аз от бригадата и направо си намерих работа и си викам бахти късмета да ама не заплата взех едва на 2 рия месец и разбрах че ще се върти около 300 при обещани 450 лв абе пълен шит за младите хора.(п.п като запчвах работа скрих че съм студент редовно) тук младите тийнейджъри си мечтаят да са мафиоти или фолкпевициlaugh

Публикувано на 18-12-2009 11:54 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

katastrofa.............absurdistan,,,,,,,,
Публикувано на 30-12-2009 19:35 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

devildevildevildevildevil
Публикувано на 31-12-2009 01:58 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Berboo
Потребител
ra3ap4e

milenpet писа:
След 5-10 години както е тръгнало това масово изселване към чужбина ще управлява ДПС и тогава пак ще тръгнат автобуси само че от Турция към Българистан и тогава ще стане Абсурдистан ще трябва да си обрязваме децата е това ще стане!

Според мен не след 5 години, ами преди не знам колко е трябвало да ни прекръстят държавата на Абсурдистан! Тва тука ако е държава, аз не знам какво ще стана, може би трамвай! laugh
Няма смисъл да описвам какво е навън, колегите преди мен са го казали вече... Само едно ще кажа: Това тук е държавата на бавната и мъчителна смърт!
Честно да ви кажа, ако имаше начин да замина някъде далече от България с моите най-близки хора, просто няма какво да ме накара да се върна! Естествено, че бих си идвал няколко пъти в годината за по няколко дни да си почина, но не и за постоянно.
В белите държави и в частност UK всичко е направено ЗА хората, да им е възможно най-лесен живота и да не мислят за нищо друго освен семейството си и работата си. А да, и хобито си! А тук в нашата иначе така хубава родина, всичко е направено сякаш да се гаврят държавните институции с хората! Права нямаме никакви, права в тая държава имат само циганите и турците за съжаление! Няма да се оправим никога, ама никога, в това съм абсолютно сигурен! Е, може би след 100-200 години, когато нас няма да ни има, а може и света да го няма, все пак знае ли се, всеки предсказва края му... Но както и да е, стига толкова, че малко се улях и стана дългичко мнение, но то по тая тема може да се говори много, няма как. wink
И накрая ще завърша с това, че си обичам родината, но мразя държавата! Не се търпи вече...
Публикувано на 31-12-2009 09:13 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
HenryII
Потребител

Добре че до Декември 2012 остават само 3 години.Това е единствената хубава новина эа недораэумението , наречено България.
Публикувано на 31-12-2009 13:29 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

Публикувано на 04-01-2010 10:50 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

Публикувано на 04-01-2010 11:01 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
HenryII
Потребител

Да му мислят ентусиастите от Булгаристан с по 3 висши , дето са вечните оптимисти.Само , че са толкова тъпи парчета , че даже и не си дават сметка , че оптимизма им е стъпил на въэдушна стълбичка , чиято основа е в облаците.Успех им пожелавам.Наистина трябва да си извънредно кух , за да се надяваш на нещо добро тук, в тоя кенеф.Ще стане , ама не в тоя живот , не дори и в следващият.А эа всички , които са се махнали от тук Cheers!
Публикувано на 04-01-2010 14:55 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

2013 масово ще се изсипят в Англия куцо и сакато.После половината и повече ще се върнат, щото ще разберат, че парите не растат по дърветата... А тези с по 3 висши едва ли се надяват на просперитет в България, а всъщност има ли хора с по 3 висши изкарани в България?!? НЕ. Относно тези, които са се махнали от България - дали на повечето, дето живеят в къща с по 10 съквартиранта и спят по таваните им е ОК... Никъде не е лесно, навсякъде е шит. Просто не сме късметлии, че сме се родили в България по това време в тези условия. Но тези работи не се избират, не сме виновни за заобикалящата ни действителност, но със сигурност всеки индивид има 198429348 шанса да я промени, а за тези, които не успеят - лузърите са си лузъри и в България, и в Англия, и в Китай...

Редактирано от Fairy на 04-01-2010 15:01
Публикувано на 04-01-2010 15:24 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
vlado
Потребител

HenryII, пич, много не се надъхвай и не трупай толкова злоба, щото не знаеш какви изненади ти е приготвил живота. Като нищо може да си останеш в България или скоро да се върнеш в нея. Не съм от т.н. "оптимисти" и на тоя етап смятам също да изчезвам, ама не е хубаво и човек толкова да плюе против собствената си страна. wink

страница 2 от 13

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 57 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти