Форум >
>
Живот в България >
Тема: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........

страница 12 от 13

<< < 9 10 11 12 13 >
Публикувано на 05-02-2011 22:38 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
andreevin
Потребител

Капитали се правят лесно и тук ! Само , че преди това трябва да изшиткаме цялата управляваща зган , да ходят те на бригади с ,,мамалигите ,, та да видят , колко е хубаво да се трудиш , а някой да ти краде кървавия труд ! Имаме прекрасна природа , идеални условия и много трудолюбив народ ! Само трябва да се извадят кърлежите и нещата ще потръгнат !

Публикувано на 05-02-2011 23:31 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

То на бригади хората изкарват все по-малко паунди... пък паунда вече не държи и висок курс... та въобще сме я закъсали.

https://brigadiri.bg - ако искаш да заминеш на бригада.
Следвай ни в Instagram
Публикувано на 06-02-2011 00:42 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
iztrit-profil
Потребител

Ivo писа:
То на бригади хората изкарват все по-малко паунди... пък паунда вече не държи и висок курс... та въобще сме я закъсали.
Ами Иво, на бригади се искарват все по-малко паунди защото масово по почти всички ферми всичко е побългарено от нашите вайзери хубавци.Цяла европа се слави с добри закони (е поне спрямо БГ)и накрая се оказва че по тия ферми масово се потъпкват.Няма овертиме,не се плащат отпуски,държавата отпуска безплатен ток-фермерите си продават ваучерите,прибират пари за транспорт-ползвал неползвал взимат,прибират пари за някакви уж екстри-ползвал неползвал взимат,работиш уж за 5 и нещо на час-оказва се че го правиш за 3-4 понякога.Не малко менажери из фермите станаха българи,романци,македонци и какви ли още не които в стремежа си да влезнат под кожата на въпросния им шеф им дават какви ли не акали за финансовия просперитет на фермата и респективно финансово бъркане в джоба на обикновенния трудовак там,такива като мене и тебе,също така да не забравяме и прословутите им глоби-минус box,5 паунда off,само не съм видял все още и глоба за тва че се диша (скоро може и да стане)Реално никъде аз не съм подписвал в документ в които се упоменава заплащане,отпуски и т.н. в които има и графа-глоби.Примери мога да изреждам още около час,но няма смисъл така че батака из фермите е пълен.Просто нередностите са много и ако някои може да се уреди нещо извън ферма-добре му е дошло,хем и тез малоyмни фирми ще измалеят,които по половин година и повече карат хората да чакат сякаш ще ги пращат на луната с ракета на специално пътешествие.По 2-3 седмици максимум трае обработката на едни документи,разрешителни и тем подобни ако не и по-малко (при мен беше така)а онези ще ми записват хора септември октомври да ги пратят април-май.Квито фермите такива и фирмите изпращащи-пълна скръб!Че и с най-голямата си наглост виждам масово че изпращат и за по 3 месеца.....без коментар
Публикувано на 06-02-2011 12:05 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Ние сами сме си виновни. Тая работа, която струва 60 паунда някои са готови да я работят и за 30. Когато условията не ти харесват, защо не се прибереш в България?( не ти конкретно, а по принцип) Българина не си цени труда ( не че понякога има избор де).
Бели роби за жълти стотинки.

Редактирано от Fairy на 06-02-2011 12:07
Публикувано на 06-02-2011 12:47 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
curata
Потребител

права си!Проблема е в това,че нямаме избор,ако имахме щях да отида в Англия само на екскурзия или шопинг
Публикувано на 06-02-2011 14:03 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Nikolov
Потребител

Аз лично смятам да поработя просто за да си изчистя заемите,борчовете и лизингите тук и се връщам!А и те не са толкова много..Не ме интересува кой какво мисли,но тук е моят живот.Тук са всичките ми близки и приятели и без тях няма да съм щастлив sad Не е работа според мен..
Публикувано на 06-02-2011 16:07 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не 2 пъти, има хора, които са готови да я вършат и за 3 пъти по-малко пари. Това е доста странно и изключително тъпо от страна на тези, които в България или не работят или работят за мижави пари и се радват, че в Англия изкарват малко повече пари, отколкото в България.

https://brigadiri.bg - ако искаш да заминеш на бригада.
Следвай ни в Instagram
Публикувано на 28-02-2011 16:41 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

nononoДобре че бяхме ние българите да светнем англичаните на икономий и евтини селски номера...........с две думи българска работа .сърдете се на себе си........каквото си направиш сам и господ не може да ти стори;;;;;;.а това че е пълно с гъзоблизци от БГ произход по фермите готови да лап........ на щефа няма спор.........лично съм видял такива мишки без чест,,,,,,,,измикярска сган......но това е жалката реалност,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,за разлика от другите народности които си помагат българите сме мърша..................затова не се сърдете на съдбата си........извинявам се ако някой се е засегнал не целя това,,,,,
Публикувано на 28-02-2011 16:50 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Tatko Barba
Потребител

kals писа:
nononoДобре че бяхме ние българите да светнем англичаните на икономий и евтини селски номера...........с две думи българска работа .сърдете се на себе си........каквото си направиш сам и господ не може да ти стори;;;;;;.а това че е пълно с гъзоблизци от БГ произход по фермите готови да лап........ на щефа няма спор.........лично съм видял такива мишки без чест,,,,,,,,измикярска сган......но това е жалката реалност,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,за разлика от другите народности които си помагат българите сме мърша..................затова не се сърдете на съдбата си........извинявам се ако някой се е засегнал не целя това,,,,,
Лошото е ,че си прав.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-02-2011 17:25 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
curata
Потребител

о,Кals се появи!Къде се изгуби бе човек?Липсваше ни !

страница 12 от 13

<< < 9 10 11 12 13 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 garvana8308 sisoko81 sitalk2004 quiksilver emma76 junek mitko55 Geri1 precakan bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka Ivo borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov shushoni83 bambi12345 karamfila

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти