Форум >
Публикувано на 05-02-2011 22:38 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Капитали се правят лесно и тук ! Само , че преди това трябва да изшиткаме цялата управляваща зган , да ходят те на бригади с ,,мамалигите ,, та да видят , колко е хубаво да се трудиш , а някой да ти краде кървавия труд ! Имаме прекрасна природа , идеални условия и много трудолюбив народ ! Само трябва да се извадят кърлежите и нещата ще потръгнат !
Публикувано на 05-02-2011 23:31 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
То на бригади хората изкарват все по-малко паунди... пък паунда вече не държи и висок курс... та въобще сме я закъсали. 

Публикувано на 06-02-2011 00:42 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ivo писа:
То на бригади хората изкарват все по-малко паунди... пък паунда вече не държи и висок курс... та въобще сме я закъсали.
Ами Иво, на бригади се искарват все по-малко паунди защото масово по почти всички ферми всичко е побългарено от нашите вайзери хубавци.Цяла европа се слави с добри закони (е поне спрямо БГ)и накрая се оказва че по тия ферми масово се потъпкват.Няма овертиме,не се плащат отпуски,държавата отпуска безплатен ток-фермерите си продават ваучерите,прибират пари за транспорт-ползвал неползвал взимат,прибират пари за някакви уж екстри-ползвал неползвал взимат,работиш уж за 5 и нещо на час-оказва се че го правиш за 3-4 понякога.Не малко менажери из фермите станаха българи,романци,македонци и какви ли още не които в стремежа си да влезнат под кожата на въпросния им шеф им дават какви ли не акали за финансовия просперитет на фермата и респективно финансово бъркане в джоба на обикновенния трудовак там,такива като мене и тебе,също така да не забравяме и прословутите им глоби-минус box,5 паунда off,само не съм видял все още и глоба за тва че се диша (скоро може и да стане)Реално никъде аз не съм подписвал в документ в които се упоменава заплащане,отпуски и т.н. в които има и графа-глоби.Примери мога да изреждам още около час,но няма смисъл така че батака из фермите е пълен.Просто нередностите са много и ако някои може да се уреди нещо извън ферма-добре му е дошло,хем и тез малоyмни фирми ще измалеят,които по половин година и повече карат хората да чакат сякаш ще ги пращат на луната с ракета на специално пътешествие.По 2-3 седмици максимум трае обработката на едни документи,разрешителни и тем подобни ако не и по-малко (при мен беше така)а онези ще ми записват хора септември октомври да ги пратят април-май.Квито фермите такива и фирмите изпращащи-пълна скръб!Че и с най-голямата си наглост виждам масово че изпращат и за по 3 месеца.....без коментар То на бригади хората изкарват все по-малко паунди... пък паунда вече не държи и висок курс... та въобще сме я закъсали.

Публикувано на 06-02-2011 12:05 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ние сами сме си виновни. Тая работа, която струва 60 паунда някои са готови да я работят и за 30. Когато условията не ти харесват, защо не се прибереш в България?( не ти конкретно, а по принцип) Българина не си цени труда ( не че понякога има избор де).
Бели роби за жълти стотинки.
Бели роби за жълти стотинки.
Редактирано от Fairy на 06-02-2011 12:07
Публикувано на 06-02-2011 12:47 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
права си!Проблема е в това,че нямаме избор,ако имахме щях да отида в Англия само на екскурзия или шопинг
Публикувано на 06-02-2011 14:03 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Аз лично смятам да поработя просто за да си изчистя заемите,борчовете и лизингите тук и се връщам!А и те не са толкова много..Не ме интересува кой какво мисли,но тук е моят живот.Тук са всичките ми близки и приятели и без тях няма да съм щастлив
Не е работа според мен..

Публикувано на 06-02-2011 16:07 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Не 2 пъти, има хора, които са готови да я вършат и за 3 пъти по-малко пари. Това е доста странно и изключително тъпо от страна на тези, които в България или не работят или работят за мижави пари и се радват, че в Англия изкарват малко повече пари, отколкото в България.
Публикувано на 28-02-2011 16:41 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........

Публикувано на 28-02-2011 16:50 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals писа:

Добре че бяхме ние българите да светнем англичаните на икономий и евтини селски номера...........с две думи българска работа .сърдете се на себе си........каквото си направиш сам и господ не може да ти стори;;;;;;.а това че е пълно с гъзоблизци от БГ произход по фермите готови да лап........ на щефа няма спор.........лично съм видял такива мишки без чест,,,,,,,,измикярска сган......но това е жалката реалност,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,за разлика от другите народности които си помагат българите сме мърша..................затова не се сърдете на съдбата си........извинявам се ако някой се е засегнал не целя това,,,,,

Лошото е ,че си прав.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-02-2011 17:25 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
о,Кals се появи!Къде се изгуби бе човек?Липсваше ни !
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители