Форум >
>
Живот в България >
Тема: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........

страница 13 от 13

<< < 10 11 12 13
Публикувано на 01-03-2011 14:42 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals
Потребител

С над 600 хил. души е намаляло населението на България за последното десетилетие.

Това показват предварителни данни от преброяването на населението на страната, публикувани от в. "24 часа,,,, ,,,,и всички са бригадири,,,,,,,,,,,,,

Публикувано на 01-03-2011 17:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Мда бе...само толко ако бяха щеше да е добре...
Освен снижената бройка... ако се има предвид, че има на "държавна издръжка" с плюс 1 млн. прираст за тия 10 години ... вече ще излезе цифрата, която се е изнесла от БГ.

Публикувано на 23-05-2012 09:04 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
ludata13ruse
Потребител

kals писа:
nononoДобре че бяхме ние българите да светнем англичаните на икономий и евтини селски номера...........с две думи българска работа .сърдете се на себе си........каквото си направиш сам и господ не може да ти стори;;;;;;.а това че е пълно с гъзоблизци от БГ произход по фермите готови да лап........ на щефа няма спор.........лично съм видял такива мишки без чест,,,,,,,,измикярска сган......но това е жалката реалност,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,за разлика от другите народности които си помагат българите сме мърша..................затова не се сърдете на съдбата си........извинявам се ако някой се е засегнал не целя това,,,,,

братле, тука си прав, жалката истина е....
нашенци лапат к...а, само с утопията да получат нещо в замяна, ама обещаното е едно, а даденото е друго нали....
айде със здраве!
И ако всеки един от нас смаже по един "паразит" в бг, само за една седмица ще има прогрес, ама иска да има кураж за това нали? в днешно време да се беше родил Левски, веднага за терорист щяха да го обяват нашенците с коремите в парламента и пак на въжето, ама българско въже щеше да е
Публикувано на 25-05-2012 12:09 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
andreevin
Потребител

Подновявам писането по темата след поредната нагла лъжа излязла от устата на ,,върховен,, български политик :
"Обсъдихме и някои, въпроси свързани с общоевропейското семейство и неговите ценности. Кардинал Бертоне също изтъкна, че Светият престол е силно впечатлен от икономическата стабилност на България. Това е така - поясних аз - благодарение на това, че :
БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВИНАГИ СА МИСЛИЛИ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ
и аз съм благодарен на предишните правителства, че са спазвали тази традиция," подчерта президентът,, .
Е ! Като е така , ние какво правим тук ?! (Имам предвид всички икономически емигранти по света)
Като пред цял свят се изказва благодарност на предишните ни управници значи е доволен от постигнатия резултат ?! - Масово изселване на отчаяни от положението в България и търсещи нормално заплащане и нормален живот българи !
Значи и сегашните управници ще продължат по утъпкания път !
Какво повече да кажа ?!
Обичам си родното място ! Обичам си българските обичаи и празници !Обичам си езика !
Горд съм , че съм потомък на народ дал на света писменност !
А в същото време ме е срам да кажа , че съм българин , защото от 23 години насам българските властимащи ни поставят в положението на просяци по света ! Защото вместо да се обединим и да си оправим държавата за да заживеем добре , ние даже и в чужбина се ядем като горчиви краставици ! Имаме прекрасна природа , а управниците я продават на чужди фирми да я съсипят . Имахме печеливши компании , които буквално се подариха на чуждестранни ,,инвеститори,, !
И ако така се мисли за бъдещите поколения .....! Тежко и горко на тези поколения ! ! !
Редактирано от andreevin на 25-05-2012 12:14
Публикувано на 24-04-2015 02:06 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

Аз до макс. 15 години тук българи млади не виждам да останат!!!

страница 13 от 13

<< < 10 11 12 13

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 71 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти