Форум >
Публикувано на 01-03-2011 14:42 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
С над 600 хил. души е намаляло населението на България за последното десетилетие.
Това показват предварителни данни от преброяването на населението на страната, публикувани от в. "24 часа,,,, ,,,,и всички са бригадири,,,,,,,,,,,,,

Това показват предварителни данни от преброяването на населението на страната, публикувани от в. "24 часа,,,, ,,,,и всички са бригадири,,,,,,,,,,,,,

Публикувано на 01-03-2011 17:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Мда бе...само толко ако бяха щеше да е добре...
Освен снижената бройка... ако се има предвид, че има на "държавна издръжка" с плюс 1 млн. прираст за тия 10 години ... вече ще излезе цифрата, която се е изнесла от БГ.
Освен снижената бройка... ако се има предвид, че има на "държавна издръжка" с плюс 1 млн. прираст за тия 10 години ... вече ще излезе цифрата, която се е изнесла от БГ.

Публикувано на 23-05-2012 09:04 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
kals писа:

Добре че бяхме ние българите да светнем англичаните на икономий и евтини селски номера...........с две думи българска работа .сърдете се на себе си........каквото си направиш сам и господ не може да ти стори;;;;;;.а това че е пълно с гъзоблизци от БГ произход по фермите готови да лап........ на щефа няма спор.........лично съм видял такива мишки без чест,,,,,,,,измикярска сган......но това е жалката реалност,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,за разлика от другите народности които си помагат българите сме мърша..................затова не се сърдете на съдбата си........извинявам се ако някой се е засегнал не целя това,,,,,

братле, тука си прав, жалката истина е....
нашенци лапат к...а, само с утопията да получат нещо в замяна, ама обещаното е едно, а даденото е друго нали....
айде със здраве!
И ако всеки един от нас смаже по един "паразит" в бг, само за една седмица ще има прогрес, ама иска да има кураж за това нали? в днешно време да се беше родил Левски, веднага за терорист щяха да го обяват нашенците с коремите в парламента и пак на въжето, ама българско въже щеше да е
Публикувано на 25-05-2012 12:09 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Подновявам писането по темата след поредната нагла лъжа излязла от устата на ,,върховен,, български политик :
"Обсъдихме и някои, въпроси свързани с общоевропейското семейство и неговите ценности. Кардинал Бертоне също изтъкна, че Светият престол е силно впечатлен от икономическата стабилност на България. Това е така - поясних аз - благодарение на това, че :
БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВИНАГИ СА МИСЛИЛИ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ
и аз съм благодарен на предишните правителства, че са спазвали тази традиция," подчерта президентът,, .
Е ! Като е така , ние какво правим тук ?! (Имам предвид всички икономически емигранти по света)
Като пред цял свят се изказва благодарност на предишните ни управници значи е доволен от постигнатия резултат ?! - Масово изселване на отчаяни от положението в България и търсещи нормално заплащане и нормален живот българи !
Значи и сегашните управници ще продължат по утъпкания път !
Какво повече да кажа ?!
Обичам си родното място ! Обичам си българските обичаи и празници !Обичам си езика !
Горд съм , че съм потомък на народ дал на света писменност !
А в същото време ме е срам да кажа , че съм българин , защото от 23 години насам българските властимащи ни поставят в положението на просяци по света ! Защото вместо да се обединим и да си оправим държавата за да заживеем добре , ние даже и в чужбина се ядем като горчиви краставици ! Имаме прекрасна природа , а управниците я продават на чужди фирми да я съсипят . Имахме печеливши компании , които буквално се подариха на чуждестранни ,,инвеститори,, !
И ако така се мисли за бъдещите поколения .....! Тежко и горко на тези поколения ! ! !
"Обсъдихме и някои, въпроси свързани с общоевропейското семейство и неговите ценности. Кардинал Бертоне също изтъкна, че Светият престол е силно впечатлен от икономическата стабилност на България. Това е така - поясних аз - благодарение на това, че :
БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВИНАГИ СА МИСЛИЛИ ЗА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ
и аз съм благодарен на предишните правителства, че са спазвали тази традиция," подчерта президентът,, .
Е ! Като е така , ние какво правим тук ?! (Имам предвид всички икономически емигранти по света)
Като пред цял свят се изказва благодарност на предишните ни управници значи е доволен от постигнатия резултат ?! - Масово изселване на отчаяни от положението в България и търсещи нормално заплащане и нормален живот българи !
Значи и сегашните управници ще продължат по утъпкания път !
Какво повече да кажа ?!
Обичам си родното място ! Обичам си българските обичаи и празници !Обичам си езика !
Горд съм , че съм потомък на народ дал на света писменност !
А в същото време ме е срам да кажа , че съм българин , защото от 23 години насам българските властимащи ни поставят в положението на просяци по света ! Защото вместо да се обединим и да си оправим държавата за да заживеем добре , ние даже и в чужбина се ядем като горчиви краставици ! Имаме прекрасна природа , а управниците я продават на чужди фирми да я съсипят . Имахме печеливши компании , които буквално се подариха на чуждестранни ,,инвеститори,, !
И ако така се мисли за бъдещите поколения .....! Тежко и горко на тези поколения ! ! !

Редактирано от andreevin на 25-05-2012 12:14
Публикувано на 24-04-2015 02:06 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Аз до макс. 15 години тук българи млади не виждам да останат!!!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители