Форум >
Публикувано на 29-01-2010 12:45 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Калс, мъцни нещо де.
Публикувано на 01-02-2010 20:01 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
vzemete ta napi6ete ne6to...........
Публикувано на 01-02-2010 20:02 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ми ти що не пишеш?
Публикувано на 01-02-2010 20:03 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
@*
Редактирано от Fairy на 01-02-2010 20:04
Публикувано на 01-02-2010 20:06 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Публикувано на 01-02-2010 20:07 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
az sam napisal temata.........
Публикувано на 01-02-2010 20:13 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Написал си темата, ама не си казал нищо по въпроса.
Публикувано на 01-02-2010 20:28 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Протестен митинг на 1200 студенти и преподаватели от НСА в София, сблъсъци в Несебър- http://sportal.bg/news.php?id=218950
Позор е за една държава, която си мисли, че има европейски норми на обществен живот от една страна на барикадата да стоят държавни служители - полицаи, а от друга страна - студенти, бъдещето на държавата. За мен е трудно утре в час да казвам на студентите да останат в България", каза за БТА Доц. доктор Лозан Митев, преподавател в НСА, треньорски факултет, катедра Мениджмънт на спорта.
По лошото че и аз съм чувал подобни изказвания на мой преподаватели в час
Позор е за една държава, която си мисли, че има европейски норми на обществен живот от една страна на барикадата да стоят държавни служители - полицаи, а от друга страна - студенти, бъдещето на държавата. За мен е трудно утре в час да казвам на студентите да останат в България", каза за БТА Доц. доктор Лозан Митев, преподавател в НСА, треньорски факултет, катедра Мениджмънт на спорта.
По лошото че и аз съм чувал подобни изказвания на мой преподаватели в час
Публикувано на 03-02-2010 22:26 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
mi napi6i ti be ,,,,,,,,,,
Публикувано на 03-02-2010 23:44 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители