Форум >
Публикувано на 12-03-2010 18:31 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
В днешно време информацията е повече от злато... Вземи да почетеш малко вместо да пълниш форумите с емотикони... Познавам една дузина българи с британски паспорти...
http://www.bia.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/
http://www.bia.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/
Публикувано на 12-03-2010 21:54 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
sled kolko vreme jivot v uk...........znae6 li..........
Публикувано на 31-03-2010 15:10 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
ebati osranata durjava vseki den vse novi prostotii tova e to tandema Boiko,Cvetanov Dqnkov............velikata troica nqma opraviq tuka..........kolkoto i da si misleh 4e 6te se opravi ne6to...........jalko za bulgarite,,,,,,,,,,,no nqma ve4e jivot tuka ........zatova 6te vi posavetvam edno bqgaite i ne se vru6taite tuk.......az se vru6tah za po dobro no to nqma da se slu4i i sega sajelqvam .........no ako mislite da zaminavate po dobre zabravete za BG pone 4-5 godini.......
Публикувано на 06-04-2010 13:58 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
nqma li ve4e mneniq ili vsi4ki se primirihte............
Публикувано на 06-04-2010 15:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ядем кузунак и ни пукат ушите.
Ми ти примири ли се?
Ми ти примири ли се?
Публикувано на 06-04-2010 15:23 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Примирихме се тука си е супер.Всеки се оплаква ама кръчмите пълни.
Публикувано на 06-04-2010 17:06 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
e to za tam se ima hora...........piqnici mnogo........
Публикувано на 08-04-2010 11:48 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Здравейте,всички!
Напълно сте прави всички-тук се умира бавно и мъчително-всеки ден се събуждам и чувам поредната нова глупост и абсурд на това велико правителство ,което сами си избрахме.Кажете ми защо трябваше да се плащат здравни осигуровки цели 3 години назад?Който иска да плаща и да се осигурява-добре,но който не иска-като му се наложи да си плати15 лв за 4астен преглед и готово!Но Бойко реши да изцеди народа до дупка,та дано от шоковите му мерки измрат половината пенсионери и болни ,на които им ряза парите за животоспасяващи лекарства ,а другите им обложи пенсиите.....няма никъде работа,аз сум с много високо образование ,но дори ме е срам да казвам ,4е съм с 3 висши тежки образования и много съжалявам за всичкото това време ,през което се съсипах от учене и нерви,а не заминах за навън.Но сега като видях,че ще съм поредната безработна,вече се решихме и се махаме оттук.Не знам дали разбрахте,че няма да пускат на границите ,ако не си си платил данъците и дори глобите от КАТ и Бог знае още какво ще измислят тези гнусни ненормалници,които управляват в момента.Много ми се иска да ви кажа,че имам позната,която преди 2 години е родила без 1 стотинка в държавната ни болница тук,където раждат и всички циганки без пари,а сега чака 2-ро дете и има един месец до раждането и тази същата болница вече и иска 2000 лева....не е истина..а в частната не знам каква ще е таксата...това означава да се спре макар и нищожното нарастване на българите като не се раждат деца и всичко за децата е безбожно скъпо и ще наблюдаваме все повече раждания У ДОМА, а журналистите ще цъкат с езици как може така в 21-ви век...
Напълно сте прави всички-тук се умира бавно и мъчително-всеки ден се събуждам и чувам поредната нова глупост и абсурд на това велико правителство ,което сами си избрахме.Кажете ми защо трябваше да се плащат здравни осигуровки цели 3 години назад?Който иска да плаща и да се осигурява-добре,но който не иска-като му се наложи да си плати15 лв за 4астен преглед и готово!Но Бойко реши да изцеди народа до дупка,та дано от шоковите му мерки измрат половината пенсионери и болни ,на които им ряза парите за животоспасяващи лекарства ,а другите им обложи пенсиите.....няма никъде работа,аз сум с много високо образование ,но дори ме е срам да казвам ,4е съм с 3 висши тежки образования и много съжалявам за всичкото това време ,през което се съсипах от учене и нерви,а не заминах за навън.Но сега като видях,че ще съм поредната безработна,вече се решихме и се махаме оттук.Не знам дали разбрахте,че няма да пускат на границите ,ако не си си платил данъците и дори глобите от КАТ и Бог знае още какво ще измислят тези гнусни ненормалници,които управляват в момента.Много ми се иска да ви кажа,че имам позната,която преди 2 години е родила без 1 стотинка в държавната ни болница тук,където раждат и всички циганки без пари,а сега чака 2-ро дете и има един месец до раждането и тази същата болница вече и иска 2000 лева....не е истина..а в частната не знам каква ще е таксата...това означава да се спре макар и нищожното нарастване на българите като не се раждат деца и всичко за децата е безбожно скъпо и ще наблюдаваме все повече раждания У ДОМА, а журналистите ще цъкат с езици как може така в 21-ви век...
Редактирано от Ivo на 08-04-2010 12:24
Публикувано на 12-04-2010 15:38 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Dolu tova gnusno pravitelstvo iskat da ni dokarat do prose6ka toqga.................ne gi e sram tezi negodnici......koito e glasuval za gerb da im surba supata sega,,,,,,,,,eto vi Super boiko.......6aika kradci////ebati izmislenite geroi no koi gi dokara tuka..........taralej za vuzglavnica i policai za priqtel ne ti trqbvat.........a kamo li ti pojarnikar,,,,,,,,,
Редактирано от kals на 12-04-2010 15:41
Публикувано на 04-06-2010 14:40 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
всеки да има право да търси по-добро място за живот,така че спасявайте се.В момента младите и интелигентни хора са най-мачкани,тъй като ни заплата ти се предлага ни перспектива,но за сметка на това трябва да можеш да правиш 1000 неща едновременно.Шуробаджанащината няма да изчезне скоро,не се надявайте.Единственото с което можем да помогнем на потъващата ни страна е да печелим навън и да вкарваме тук,то и без това няма реална икономика и повече от половината хора живеят със средства от чужбина.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители