Форум >
Публикувано на 20-10-2010 20:19 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Dam shte ni izgonqt vsi4ki...tova shte stane 

Публикувано на 21-10-2010 10:09 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
zdraveite ot dvadena sym v bg i 4estno li ne mislya pove4e da se vry6tam tuk tova koeto vijdam e pylna pomia, mainata im na pravitelstvoto ne mislya 4e si zaslujava pove4e da se stoi tuk pylna otvrat syjalyavam samo za pensionerite i vsi4ki mladi hora koito ostavat tuk tova e

Публикувано на 21-10-2010 10:21 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Е за два дена какво видя, че се притесни толкова? 

Публикувано на 27-10-2010 16:29 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
То и 2 часа са достатъчни Иво за да си направиш една бърза равносметка в какви лайна сме затънали тука-а най-лошото е че измъкване няма..........и не се вижда така че който има накъде бързо да се спасява..........

Публикувано на 17-11-2010 16:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
nqma jivot v BG , prizovavam vsi4ki da stqgat kufarite i da bqgat na nqkade, neka tuka da ostanat samo 6ef4eta i cigani. Truda sre6tu kapitala, neka im pokajem

Публикувано на 26-11-2010 12:09 | RE: IBC Student Exchange (vol. 6)
За каква чест става вьпрос в Бьлгария,след като в последните години дори и дьржави,които ни знаеха-вече ни забравиха кьде сме на картата.Като започнем от спорта и стигнем до Евровизия,кои сме ние?Който избяга оттук винаги ще е с 2 крачки напред.Носталгия има ДА,но да не би в нашата татковина да я няма,само че под друго разбиране и виждане,да не можеш да си купиш елементарни неща и да дадеш на детето си най доброто от себс си.Ебаси честта и достойнството-ние да не сме самураи.
Ivo: Премествам тук...
Ivo: Премествам тук...
Редактирано от Ivo на 26-11-2010 12:28
Публикувано на 26-11-2010 13:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
аз откакто съм се прибрала в България даже не съм си разопаковала куфара....Вече не се учудвам ЗАЩО не ми понася родната атмосфера / във всичките и измерения/ и просто чакам поредната възможност да изчезна и ако успея да се закотвя трайно на нов пристан, не искам дори и за почивка да се връщам. Това е....10 години /може би най-хубавите от живота ми/ ги "подарих" на Родината, но повече не мога, съжалявам 

Публикувано на 26-11-2010 14:28 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ако си Българин , гледай това клипче
http://www.vbox7.com/play:47d2e056
http://www.vbox7.com/play:47d2e056

Редактирано от bullet9mm на 26-11-2010 14:49
Публикувано на 26-11-2010 16:10 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
За съжаление май ще ни принудят да се махнем. 

Публикувано на 10-12-2010 11:39 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
,,Е то това е ясно...............умните избягаха надалече,,,,,,,,,,,,,,и навреме,,,,,,,,,

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители