Форум >
Публикувано на 20-10-2010 20:19 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Dam shte ni izgonqt vsi4ki...tova shte stane
Публикувано на 21-10-2010 10:09 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
zdraveite ot dvadena sym v bg i 4estno li ne mislya pove4e da se vry6tam tuk tova koeto vijdam e pylna pomia, mainata im na pravitelstvoto ne mislya 4e si zaslujava pove4e da se stoi tuk pylna otvrat syjalyavam samo za pensionerite i vsi4ki mladi hora koito ostavat tuk tova e
Публикувано на 21-10-2010 10:21 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Е за два дена какво видя, че се притесни толкова?
Публикувано на 27-10-2010 16:29 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
То и 2 часа са достатъчни Иво за да си направиш една бърза равносметка в какви лайна сме затънали тука-а най-лошото е че измъкване няма..........и не се вижда така че който има накъде бързо да се спасява..........
Публикувано на 17-11-2010 16:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
nqma jivot v BG , prizovavam vsi4ki da stqgat kufarite i da bqgat na nqkade, neka tuka da ostanat samo 6ef4eta i cigani. Truda sre6tu kapitala, neka im pokajem
Публикувано на 26-11-2010 12:09 | RE: IBC Student Exchange (vol. 6)
За каква чест става вьпрос в Бьлгария,след като в последните години дори и дьржави,които ни знаеха-вече ни забравиха кьде сме на картата.Като започнем от спорта и стигнем до Евровизия,кои сме ние?Който избяга оттук винаги ще е с 2 крачки напред.Носталгия има ДА,но да не би в нашата татковина да я няма,само че под друго разбиране и виждане,да не можеш да си купиш елементарни неща и да дадеш на детето си най доброто от себс си.Ебаси честта и достойнството-ние да не сме самураи.
Ivo: Премествам тук...
Ivo: Премествам тук...
Редактирано от Ivo на 26-11-2010 12:28
Публикувано на 26-11-2010 13:08 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
аз откакто съм се прибрала в България даже не съм си разопаковала куфара....Вече не се учудвам ЗАЩО не ми понася родната атмосфера / във всичките и измерения/ и просто чакам поредната възможност да изчезна и ако успея да се закотвя трайно на нов пристан, не искам дори и за почивка да се връщам. Това е....10 години /може би най-хубавите от живота ми/ ги "подарих" на Родината, но повече не мога, съжалявам
Публикувано на 26-11-2010 14:28 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
Ако си Българин , гледай това клипче
http://www.vbox7.com/play:47d2e056
http://www.vbox7.com/play:47d2e056
Редактирано от bullet9mm на 26-11-2010 14:49
Публикувано на 26-11-2010 16:10 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
За съжаление май ще ни принудят да се махнем.
Публикувано на 10-12-2010 11:39 | RE: Ще остане ли някой в БГ или маи ще ни изгонят всички.........
,,Е то това е ясно...............умните избягаха надалече,,,,,,,,,,,,,,и навреме,,,,,,,,,
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители