Форум >
Публикувано на 31-12-2009 12:58 | Кои са хубавите неща, които виждате в България
Да създам тема, антипод на другата с гадните. Все трябва да има нещо хубаво, дайта да видим какво е, знам че за всеки е различно, ама все пак. И тези, които ще кажат "няма нищо хубаво" да го пишат тук : http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=895&pid=9707#post_9707
Айде, като изтрезнеете 2010 пишете ако се сетите нещо, и аз тогава ще пиша...
Айде, като изтрезнеете 2010 пишете ако се сетите нещо, и аз тогава ще пиша...
Публикувано на 31-12-2009 13:31 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
nai hubavoto e 4e e otvorena granicata kum EU,,,,,,,,,,drugo nqma........

Публикувано на 31-12-2009 13:43 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
kals писа:

Е дано 2010 да отворят и границата с Африка и да тръгваме смело

А по темата единственото хубаво може би са близките, макар че половината ми род е из Европа за друго хубаво не мога да се сетя.
Публикувано на 02-01-2010 14:41 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Какво ми харесва в България? Харесва ми как се чувствам като кацна, харесва ми да ходя на любимите си места от детството, харесва ми като срещна някой познат, харесва ми като се съберем с приятели, прибрали се и те от някъде, с които не съм се виждала много време, харесват ми бисквитките "Еми" и "Брилянтин"
, харесват ми манджите на баба, харесва ми вкуса на киселото мляко, харесва ми когато съседката ме покани на кафе, харесва ми аромата на люляк, харесват ми местата, които ми навяват приятни спомени... и носталгия...

Редактирано от Fairy на 02-01-2010 14:42
Публикувано на 02-01-2010 17:36 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
i kato se sabudi na drugiq den ,,,,,,,,oooooooooo 4udo,,,,,dignali toka ,parnoto,benzina,,,,cigarite,,,,,,,,,,,,,,ne se zalugvai ..........ooooooo i tvoite lubimi biskviti su6to........nqma kakvo da ti haresva v tozi BG ........6......t,,,,,,,,,,,,,,koito moje da se spasqva navreme......
,,,,,,,,djapankite v saka i begom.........aide da vi pojelaq pove4e kasmet i lek put,,,,,,

Публикувано на 02-01-2010 17:53 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
За тока не се притеснявам много много ( сама си го плащам, да не си помислиш, че мама и тати...) парно нямам, и кола, не пуша, никаде другаде няма такива бисквитки като споменатите, спасявам се, не навреме, малко със закъснение, но все пак... За късмета мерси, да ти се връща...
п.с. Абе ти още ли си в България? Нали твърдеше, че имаш хубава работа по специалността, инжинере, к'во стана.gif)
.gif)
.gif)
п.с. Абе ти още ли си в България? Нали твърдеше, че имаш хубава работа по специалността, инжинере, к'во стана
.gif)
.gif)
.gif)
Публикувано на 02-01-2010 17:55 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Еее, ми в България си има доста хубави неща. 
Дори ми е трудно да почна да изброявам...
Иначе наистина чувството при кацане на родна земя е неописуемо.

Дори ми е трудно да почна да изброявам...
Иначе наистина чувството при кацане на родна земя е неописуемо.

Публикувано на 26-07-2010 21:31 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Balgaria si e Balgaria ima tolkova mnogo hubavi mesta kadeto moje da otide6 da vidi6 prosto ot taq strana e e super na6ata strana ama samo ot taq za sajalenie
Публикувано на 06-08-2010 01:44 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
хубавите неща - семейството, гаджето и приятелите. Това е. Всичко останало се съсипва..
Публикувано на 16-03-2011 22:23 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Определено има толкова много хубави неща,най-бече любимите хора,които са винаги до теб.Нямам предвид приятели,те са на изчезване. Повечето се опитват да те използват,ама разбираш доста късно в повечето случаи,понеже си на принципа,,,приятел в нужда се познава ;.А на тези,които обичат да се връщат в България ,нека обиколят колкото се може повече забележителности и места, на които трябва да се отиде.Стига сте си стискали парите
.,поне аз така бих направил.

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители