Форум >
Публикувано на 18-03-2011 07:52 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Мен лично ме кефи атмосферата около посрещането,направили хората манджи според вкуса ми,салати ,туршийки ох малееее.След това задължителното опияняване повечето случаи с домашна ракийка и безброй наздравици.След здравия сън в моето си легло,на следващата сутрин пиенето на кафе в махленското кафене и срещите с безброй приятни и не чак толкова срещи,въпроси -еееее айде бе,къде си що си,кога дойде,и т.н.,и така докато не дойде време пак да се качвам на самолета с голяма доза носталгия.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 26-03-2012 20:23 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Семейството, разбира се, за приятели -навсякъде е едно и също и най -важното че си си в България, гледаш си новини на Бг /чат-пат на турски/ език, Шоуто на Слави, сякви други простотии, които само тука ги има, за манджите и дЪскотеките по-добро от вкъщи няма 

Редактирано от asturio на 26-03-2012 20:24
Публикувано на 26-03-2012 20:30 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Съгласен съм за някой неща, много голям патриот си, само че малко ти куцат нещата ... Та приятелю, слез на земята
за последното не съм съгласен, какви "дискотеки" какви 5 лв - не се филмирай !!
Първо не съм фен на дискотеките, второ не съм фен на музиката вътре, занимавам се все пак с музика и много добре знам кое как е
Пък вземи се замисли над този материал:
После ми кажи че всичко в БГ е най яко !! Цялата тази простотия не се късае само за твоите прословути "дискотеки" има куп причини, да не харесвам България !! Но има разлика, не харесвам хората в тази скапана държава - това не означава че не си харесвам природата, българската кухня и традиционната музика. Българин, патриот съм .. но чашата се напълни доста, та вземе прелива веке ..

Първо не съм фен на дискотеките, второ не съм фен на музиката вътре, занимавам се все пак с музика и много добре знам кое как е

Пък вземи се замисли над този материал:
После ми кажи че всичко в БГ е най яко !! Цялата тази простотия не се късае само за твоите прословути "дискотеки" има куп причини, да не харесвам България !! Но има разлика, не харесвам хората в тази скапана държава - това не означава че не си харесвам природата, българската кухня и традиционната музика. Българин, патриот съм .. но чашата се напълни доста, та вземе прелива веке ..
Публикувано на 26-03-2012 22:03 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Прав си и аз на дЪскотеки от бая време не стъпвам, обаче ако си бил в чужбина тябва да си наясно брато, че и та може да ядеш бой и да те гаврят ако те набарат.
Това да се вземат само негативните неща не е добре да знаеш, всеки има право намнение. И в чужбина има диви селяндури и педали дето си просят боя така, че не сме само ние простаците в Европа и в света
Това да се вземат само негативните неща не е добре да знаеш, всеки има право намнение. И в чужбина има диви селяндури и педали дето си просят боя така, че не сме само ние простаците в Европа и в света

Публикувано на 24-04-2015 02:08 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
kals писа:
nai hubavoto e 4e e otvorena granicata kum EU,,,,,,,,,,drugo nqma........

nai hubavoto e 4e e otvorena granicata kum EU,,,,,,,,,,drugo nqma........

Да!Нищо друго наистина!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители