Форум >
>
Живот в България >
Тема: Кои са хубавите неща, които виждате в България

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 18-03-2011 07:52 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Tatko Barba
Потребител

Мен лично ме кефи атмосферата около посрещането,направили хората манджи според вкуса ми,салати ,туршийки ох малееее.След това задължителното опияняване повечето случаи с домашна ракийка и безброй наздравици.След здравия сън в моето си легло,на следващата сутрин пиенето на кафе в махленското кафене и срещите с безброй приятни и не чак толкова срещи,въпроси -еееее айде бе,къде си що си,кога дойде,и т.н.,и така докато не дойде време пак да се качвам на самолета с голяма доза носталгия.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 26-03-2012 20:23 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
asturio
Потребител

Семейството, разбира се, за приятели -навсякъде е едно и също и най -важното че си си в България, гледаш си новини на Бг /чат-пат на турски/ език, Шоуто на Слави, сякви други простотии, които само тука ги има, за манджите и дЪскотеките по-добро от вкъщи няма
Редактирано от asturio на 26-03-2012 20:24
Публикувано на 26-03-2012 20:30 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Mr-Tokamori
Потребител

Съгласен съм за някой неща, много голям патриот си, само че малко ти куцат нещата ... Та приятелю, слез на земята за последното не съм съгласен, какви "дискотеки" какви 5 лв - не се филмирай !!
Първо не съм фен на дискотеките, второ не съм фен на музиката вътре, занимавам се все пак с музика и много добре знам кое как е

Пък вземи се замисли над този материал:

После ми кажи че всичко в БГ е най яко !! Цялата тази простотия не се късае само за твоите прословути "дискотеки" има куп причини, да не харесвам България !! Но има разлика, не харесвам хората в тази скапана държава - това не означава че не си харесвам природата, българската кухня и традиционната музика. Българин, патриот съм .. но чашата се напълни доста, та вземе прелива веке ..

Публикувано на 26-03-2012 22:03 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
asturio
Потребител

Прав си и аз на дЪскотеки от бая време не стъпвам, обаче ако си бил в чужбина тябва да си наясно брато, че и та може да ядеш бой и да те гаврят ако те набарат.
Това да се вземат само негативните неща не е добре да знаеш, всеки има право намнение. И в чужбина има диви селяндури и педали дето си просят боя така, че не сме само ние простаците в Европа и в света
Публикувано на 24-04-2015 02:08 | RE: Кои са хубавите неща, които виждате в България
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

kals писа:
nai hubavoto e 4e e otvorena granicata kum EU,,,,,,,,,,drugo nqma........

Да!Нищо друго наистина!

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 64 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти