40 мнения85 809 прочитаЗапочната 25 януари 2009 г.
Период на дискусията2009–2017Най-активна година2009Запазени мнения40Прочита85 809
#01Бригадир_494
Темата е за коментари свързани с работата, живота и заплащането във ферма Pencoyd Court Farm.
Всякакви други коментари по заминаване и уговорки се правят в раздела "Аз отивам - ти отиваш". http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
#02Бригадир_577
Фермата е готина.Има работа постоянно.
#03Бригадир_1257
Някой знае ли в какво състояние са караваните ?! Имат ли ток и вода ? Кухни ?
#04Бригадир_1653
minalata godina bqh v pencoyd court farm.fermata e golqma.3 kampa sa za jiveene.ima mn balgari i rumanci sa6to ima.vaizerite sa balgari i i edna gotinq ruskinq olq.v na4aloto e mn kofti za6toto iskat da vi spla6at no sled tova e lud kupon.ima mn rabota ne se pritesnqvaite .zapla6taneto e dobro.pravqt se pari4ki stiga da ne si marzeliv.vsqka sedmica ima osiguren avtobus za pazarene.ima dosta ekskurzii .noesete si mazilo za krasta.ako nqkoi ima drugi vaprosi da pita nqma problemi
#05Бригадир_1653
ami vremeto v na4aloto e toplo no posle stava dosta hladno i dajdovno.minalata godina naprimer ima6e mn dajdove tam.zadaljitelno da ima6 botu6i.ami 6efkata ne e lo6a.vie nqmate mn kontakt s neq.samo vsqka sedmica kato vi pla6ta se vijdate i to tolkova kolkoto da si vzemete pari4ki.karavanite sa mn hubavi.6te ti haresat sigurna sam.a v karavanite nai mnogo po 5 4oveka.v sabota se po4iva a v petak ve4er e lud kupon
#06Бригадир_878
mimozaaa iskam da te pitam trqbva li da si nosim spalno belio,vazglavnici,odeala i dr.takiva ne6ta?blagodarq predvaritelno
#07Бригадир_1653
ami vazglavnici ne tam ima,no odeala zadaljitelno ili nai dobre spalen 4oval.pone az minalata godina kato bqh tam nqma6e za tova nai dobre si vzemi.molqqq ako ima6 drugi vapros4eta pitai
#08Бригадир_1806
mimozaaa bi li mi kazala ima li bezji4en net v pencoyd farm?
#09Бригадир_1653
da ima
#10Бригадир_1653
ami da ti kaja 4estno jelatelno e da si vzeme6 dajdobrani kakto gorni6te taka i dolni6te za6toto e dajdovno makar 4e qgodite sa v tuneli.vzemi si 6te ti se naloji da gi sloji6
#11Бригадир_1169
pitam se koi dqvol me prati da doida v taq ferma?na momenti e mn qko,no otnosno rabotata napravo ne mi se govori kolko e kofti *puff*
#12Бригадир_2196
sa6e i az tova se pitam ama ... ve4e razbrahme kolko sa gadni qgodite :) i nqma da povtorim *samolet**stena*
#13Бригадир_2309
ttazi verma e dobra i ima rabota postoqnno!
#14Бригадир_1205
tweety_s87 писа: ttazi verma e dobra i ima rabota postoqnno!
Хахахаа що лъжеш хората беее :D:D*poklon* Имало е ама миналите години, както навсякъде де
#15Бригадир_1619
minalata godina bqh v PEncoyd cort farm.Fermata e golqma i ima mn rabota stiga Snell da ne vzeme pak mn hora kakto minalata godina,no makar i mn hora az pak sam mn dovolna za prestoq si tam.Stiga da ne te e marzi pari se izkarvat i to dovolno.Ako nqkoi go interesyva ne6to neka pita kakvo znam 6te my kaja!
#16Бригадир_1205
Вземи си малко болкоуспокоителни за кръста първия месец-два, освен ако не си бил на ягоди и знаеш как е. Фермата е що-годе добра ама ягодите не са си работа....
#17Бригадир_3573
ima li nqkoi da zaminava na 11 mai ? neka mi pi6e na skype danita_17 ! Iskam da popitam vaizorite dobre li se darjat ili........A ostava li vi vreme da hodite na razhodki osven pazaruvaneto za sedmicata?Karavanite kak sa?Po kolko 4oveka sa v karavana?A po kolko spqt v pome6tenie?banite ob6ti li sa ili ima i karavani kadeto da im sa vatre?Lelee na 11 mai patuvam a mi e mnogo pritesneno!Za prav pat sam na brigada!Ima o6te dve sedmici do togava a az ve4e nemoga da spq ve4er! :o Pritesnqvam se sa6to i za patuvaneto do fermata?Kak li 6te q namerim?!!*no*
#18Бригадир_1836
beb4o не му се притеснявай толкова - няма да ти хареса все пак е работа. Ако не си бил до сега на ягоди си приготви много яки болкоуспокояващи,колани и всякакви тем подобни работи, защото работат е доста тежка. Аз бях там миналата година - фермата е доста добра, наистина намират ви работа постоянно не е като да няма стига да имаш воля да издържиш защото ягодите са си гадни.Иначе имаш един свободен ден имаш време да поразгледаш - правят и екскурзии а бе все пак там ще си дълго време.Иначе караваните са до 4 човека - всичко останало е общо и зависи в кой камп те пратят защото те са 3.Иначе мога да те посъветвам само да се подготвиш за едно доста тежко лято, но хубави спомени повярвай ми че ще има - пожелавам ти успех !!!!!!
#19Бригадир_5627
nqkoi moje li da mi kaje nqkakuv nomer za vruzka sus pencoyd farm?
#20Бригадир_1019
iSk0o писа: Neka qgodi da ima ... rabotata ne me plashi :) pencoyd idvam :) *car*
всеки така говори идвам идвам и като идат 50 % се виждат в чудо, но хубавите неща са повече и приятните моменти, успех
#21Бригадир_3785
фермата е много яка постоянно има работа само който го мързи той няма да е доволен
#22Бригадир_12517
desi_pam писа: minalata godina bqh v PEncoyd cort farm.Fermata e golqma i ima mn rabota stiga Snell da ne vzeme pak mn hora kakto minalata godina,no makar i mn hora az pak sam mn dovolna za prestoq si tam.Stiga da ne te e marzi pari se izkarvat i to dovolno.Ako nqkoi go interesyva ne6to neka pita kakvo znam 6te my kaja! Аз заминавам май месец кажи ми нещо полезно. Аз работя много и ми кажи ако човек работи на макс с колко арички може да се върне. Благодаря все пак. Това е скаипа ако искаш може също и да н намериш ако не тук. Благодаря
#23Бригадир_9021
pacolin_85 дъщеря ми заминава на 16юни за тази ферма ще и е за 1-ва година ако имаш някаква информация може да споделиш ще е от полза относно заминаването,какви неща ще са необходими като багаж някъде прочетох за спален чувал необходимо ли е наистина или е излишен м/у другото откъде си взимате тези дъждобрани .Благодаря предварително
#24Бригадир_12517
Ами дъждобраните от големите магазини като каофланд, карфур, мр.бриколаж и така по строителните магазини също. Но предполагам щом знае кога ще заминава трябва да са и казали че спален човал няма да и трябва защото трябва да си вземе чаршафи калъфки одеяло дебело/тънко и така. Ако съм бил полезен ще се радвам. Хубав ден и успех и желая!!!!*luck*
#25Бригадир_12517
хорааа ако отидете там ..значи отивате в адааа..там е пълен кошмар...и няма никаква работа които пише че има лъже...аз сега се върнах от там и работата е много зле и отношенията към нас хората (робите)...ако не цените наистина тръда си може да отидете и да видите .....просто аз съм много разочарована ....*bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok**bliok*
* Следващото ти мнение, ако не е на кирилица, ще бъде изтрито!
#26Бригадир_12517
Хора не се занимавайте с фирмата ******** бягайте далеч,разбирате ли? Сега да започна по същество. Заминах на 18.06.2012г. Там пълна дезорганизация. Пълна мизерия нали не очаквах лукс все пак съм отишла да работа. По договор на който пише 250 паунда на седмица, 6 паунда на час също така и овъртайм след 8-мия час. Нищо от това не се спази. И ако си отвориш устата и се обадиш до София после мениджъра на фермата ти се кара и те гони от там. Следователно тия от София не ти правят после трансфер, а едно от условието е да ти направят по договор. Не ни направиха трансфер и се върнахме в България. Набутани със заеми !!!!!!!!!. Само един път съм направила 230 паунда, но когато вече трябваше в фермата да идват инспектори което пак не е нормално. Колкото и да работиш да се скъсаш от работа в тая ферма чрез ******** не можеш да направиш тия пари по договор за които пише вътре. Работихме по 14 часа на ден и във фишовете ни пишеха по малко. Там разбрахме от вътрешни хора, че тези от ********* трябва да взимат по 70 паунда за заминаване а те взимат по 580лв. Пазя си всичко и мога да го докажа. Ако някои се интересува от нещо с отворено сърце мога да му отговоря тук на какъвто и да е въпрос свързан с фермата. Също и да добавя нещо- когато звъннахме до София когато вече бяхме в България от офиса ни казаха че договора който сме подписали не бил на английски, а на български което е пълна лъжа. Също и това мога да го докажа. Ще си търся правата. Ако някой иска да се присъедини моля да се обади на този телефон 0878125669.
Причина за редакция: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
#27Бригадир_14437
Здравейте на всички, които четат тази тема тази година бях там за първа година и искам да ви кажа, че условията на живот са доста кофти в целия камп има само няколко каравани със собствени тоалетни всички други ползвахме общите и беше много кофти, когато всички сутрин бяхме на работа от един и същи час имаше опашки в тоалетните, нямаше налягане не можеше да се пусне водата, абе ммизерия, по някое време баните се запушваха и беше и там доста зле, имахме си един малък хладилник, в който трябваше да си държим храната за цяла седмица за 4 човека, защото от общите хладилници изчезваха доста работи. А за работата е многоо гадна особенно в началото и ако заминаваш в края на май началото на юни, тогава има много ягоди, а фермерката вика много повече хора отклкото и трябват и започва да дава предупреждения и да гони на поразия за 2 седмици може да те върнат в БГ, а на нас от фирмата, скоято заминахме ни уверяваха че ни дават 2 седмици врееме да се обучаваме и после ако не успеем да се справим почват с предупрежденията и ако получим 3 ни връщат в БГ, за мое щастие не можаха да ме изпратят за вкъщи, но имаше много хора, които нямаха този късмет на 2-та седмици трябваше да си стегнат багажа и да си хванат автобуса за бг защото нямаха пари да си купят самолетен билат. Иначе през повечето време си имаше работа работехме си по 6 дни в седмицата е не винаги по 8 часа, но поне по 6-7. Може да си спестиш някой лев за престоя си там, но условията са гадни и началото е много трудно. късмет на тези, които ще ходят в тази ферма аз никога не бих се върнала точно там.
#28Бригадир_14307
Здравейте, днес получих оферта за тази ферма, не прочетох хубави отзиви от написаното до тук,но ако някои има оферта за същото работно място да ми пише на лични съобщения.
Ivo: пусни си тема в "Аз отивам - ти отиваш".
#29Бригадир_14307
Хайде приятели дайте своите пресни мнения за фермичката. Който иска на лични съобщения да ми пише, ето и моя фейсбуук www.facebook.com/ina.borisova.94 А скайпа ми е iliqn i ina 100 процентова вероятност има да ме намерите във фейсбуук по лесно,там съм през повечето време. Вълнуват ме неща от самото заминаване,пристигане,започване на работа,процес на работа,край на работен ден, почивките как протичат,къде се спи, температура при спане,тоалетни,душове, връзката с БГ и всичко друго което мож*help*е да се сподели?
#30Бригадир_12383
ягодите по земята ли са ? защото пишеше в офертата че са на високо,,,, от коментарите разбирам че има и по земя и са многооо :(*puff*
Още по темата
Свързани дискусии
Други архивни теми със сходно заглавие или от същия раздел.