p.s. Има ги в "Полезни връзки" Rado беше така добър да ги сподели с всички нас. ;)
#152Бригадир_3314
А някой да знае колко пари върви една палатка и с какво тегло е :p
#153Бригадир_273
http://www.extreme-bg.com/palatki Например Пробвай с google ;)
#154Бригадир_3314
buddy писа: http://www.extreme-bg.com/palatki Например Пробвай с google ;)
Твойта палатка миналата година като си била колко пари беше?Колко тежеше?
#155Бригадир_273
Не бях на палатка.
#156Бригадир_3532
Какво стана заминаха ли някои вече с тази фирма ???
#157Бригадир_2528
Още чакаме писмо от работодателя с датата на която ни чака да отидем във фермата!
#158Бригадир_3216
ivelin21 писа: Какво стана заминаха ли някои вече с тази фирма ???
А и няма такава "фирма" за щастие :D
#159Бригадир_3191
Здравейте! Днес писахме мейл на жената,която ни подбираше на интервюто в Пловдив,но нищо-препратиха ни към друг,защото тя била извън офиса до 03.05.2010.Много ми е притеснено какво става,че не получаваме нищо досега.Дори мейл от EURES нямаме...На интервюто ни казаха да чакаме след 3-4 седмици мейл,но нищо..Не знаем какво става.:o Ако има някой в нашето положение,нека пише нещо*help*
#160Бригадир_273
Пишете на работодателите! Нашият каза, че ще ни пише в началото на май за точните дати на заминаване.
#161Бригадир_3191
IZVINETE ZA LATINICATA,NO MI SE PRECAKA KIRILICATA:( BUDDY,no nashiqt rabotodatel ne beshe v Plovdiv,za da si razmenim koordinati.Zatova pishem na suvetni4kata,to ako mu imahme meila na nego,nqma kakvo da se razpravqme s tqh...Tvoqt rabotodatel tam li beshe?Pishi,4e shte se poburkam kakvo stava,tolkova puk neprofesionalno e vsi4ko,4e nqmam dumi...*offtopic*
#162Бригадир_273
Ами и миналата година казаха датите в началото на май. Нашият беше в Пловдив, да. Трябваше да му вземете координатите по-рано. Ако сте сигурни, че сте одобрени, няма за какво да се притеснявате. Ще получите имейли.
#163Бригадир_3314
Не знам аз получих един емейл,че са ми препратили апликейшъна към работодател и в седем дневен срок трябвало да се свърже с мен.Минаха тези седем дена и реших аз да пиша.Засега нищо не съм получил.Дадоха ми и някакъв сайт на работодателя.Обаче е на датски:DНякой получил ли е нещо от тях?Някой има ли информация за Mr.Bjarne Knutsen?
#164Бригадир_273
gogo1984 писа: Не знам аз получих един емейл,че са ми препратили апликейшъна към работодател и в седем дневен срок трябвало да се свърже с мен.Минаха тези седем дена и реших аз да пиша.Засега нищо не съм получил.Дадоха ми и някакъв сайт на работодателя.Обаче е на датски:DНякой получил ли е нещо от тях?Някой има ли информация за Mr.Bjarne Knutsen?
Този имейл се изпраща автоматично, когато ви одобрят апликейшъна. Той не значи нищо. Преведи си сайта с translator.google. Щом не ти отговаря, значи още не са сигурни датите. Ако сте одобрени, ще се свържат с вас. Просто бъдете по-търпеливи.
#165Бригадир_3314
Buddy благодаря ти.А да знаеш нещо за този Knutsen?
#166Бригадир_3551
Аз полу4их оферта от въпросния но това бе6е преди 2 седмици и оттогава ни6то :( .Ако има и други за там нека пи6ат. С това 4акане же4е ми иде да ... *stena*
#167Бригадир_273
Какво означава ОФЕРТА? Одобрен си, не си одобрен, тепърва ти предлагат...? *eyes* Интервю не си ли минал? Трябва да сте наясно с условията още от самото начало. Знаете също, че се заминава юни (може да има изключения за май), така че няма как да не се чака. Все още сме април. Не виждам къде е проблемът! Карайте я по-спокойно! *beer*
#168Бригадир_3551
Не мога да 4акам ве4е хораааааа!!!До4аках го *clap* *drunk*.Пристигна наи сетне
#169Бригадир_3314
kokiko писа: Не мога да 4акам ве4е хораааааа!!!До4аках го *clap* *drunk*.Пристигна наи сетне
Какво ти пристигна?
#170Бригадир_3551
Пристигна ми договора ама о6те не е ясна датата на заминаване
#171Бригадир_3191
kokiko,kakwo pishe w dogowora-pishi neshto*clap* nito edna data li nqma?twoqt rabotodatel w Plowdiw li beshe?Zashtoto nashiqt ne beshe i nqmame predstava kakwo sledva..samo 4akame i nie ne znaem ot koi ve4e e-mail:(
#172Бригадир_3314
Жена да беше нямаше така да я чакам:p
#173Бригадир_3191
Qvno ne si sreshnal istinskata ,ina4e shte 4akash i oshte kak maitap4e,ne go priemai losho....ot towa 4akane vsi4ki sme se ..*no*
#174Бригадир_3314
Прав/а си че не съм да.А иначе за чакането няма какво да говоря.Не съм само аз трябва да спра да се оплаквам:p
#175Бригадир_3314
Някой да е получавал нещо от Дания?
#176Бригадир_3551
Ако има някои за Биркхолм -Бярне Кнутсен нека пише
#177Бригадир_3187
Айде какво стана?Някой получи ли някаква информация за тая Дания?*clap*
#178Бригадир_3314
Нищо Криска11.Поне при мен де.Аз взех да се отчайвам.Може да си резна вените накрая*puff*
#179Бригадир_2895
Е чак пък толкова, тия датчани няма да им цепите басма я! Все от някъде ще изкочи нещо!*punk**luck*
#180Бригадир_3187
Искам да питам някой който си е превеждал и легализирал някакав документ,колко пари са му взели,защото на мен ми искат от 60 до 90 лв за документ че съм постоянен гражданин на България.Знам че зависи от документа и от обема му ,но искам да знам само ориентировъчно някаква цена.*help**help*
Още по темата
Свързани дискусии
Други архивни теми със сходно заглавие или от същия раздел.